info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Contactgegevens Zimba Safaris

Telefoon: (0)20 - 6103593

Email: info@zimbasafaris.com

Postadres: Boas en Judelshof 11, 1068WB AmsterdamDuidelijke offertes zonder verborgen kosten
Een aanvraag kunt u per e-mail of per telefoon doen. Doet u de aanvraag per e-mail vermeld dan a.u.b ook uw telefoonnummer want misschien is uw aanvraag niet helemaal duidelijk en hebben wij aanvullende informatie nodig om ons in u te kunnen verplaatsen en met u mee te denken want er is heel veel mogelijk. Ook kan het voorkomen dat wij de route, reisdata of locatie nader met u willen overleggen of een unieke aanbieding hebben zodat u het optimale uit uw safari haalt.

Na een e-mail aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een ontvangstbevestiging en gaan wij voor u aan de slag. Wij streven er naar om u binnen een week een op maat gemaakt reisvoorstel toe te sturen. Echter soms kan dat enkele dagen langer duren, dit is afhankelijk van de complexiteit van de reis. Heeft u specifieke wensen of verzoeken omdat er iets te vieren valt, een verjaardag, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid dan houden wij daar graag rekening mee.

Nadat wij u een vrijblijvend reisvoorstel hebben gestuurd kunt u nog van alles aanpassen - dat wil zeggen dat accommodaties vervangen kunnen worden, uw verblijf per locatie kan worden verlengd of waar mogelijk zelfs verkort. Komt u er toch niet helemaal uit dan kunt u eventueel een persoonlijke afspraak maken.WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose