info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Zomba Forest Lodge
Zomba Forest
U$ 110 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Zomba Forest Lodge - Malawi Zomba Forest Lodge - Malawi Zomba Forest Lodge - Malawi Zomba Forest Lodge - Malawi Zomba Forest Lodge - Malawi Zomba Forest Lodge - Malawi Zomba Forest Lodge - Malawi
Zomba Forest Lodge is gelegen in het Zomba Forest aan de voet het Zomba Plateau. In de omgeving van de lodge kunt u fantastisch mooi wandelen via diverse wandelroutes en paden door het tropisch ogende woud. De lodge prepareert een smakelijke picknick lunch en met een lokale gids gaat u op pad. U bent helemaal flexibel in het plannen van uw dagen en wat u zoal zou willen ondernemen. Zo kunt u de markt en het Zomba village bezoeken en mooie wandelingen door het Zomba Forest ondernemen. Indien gewenst kunt u met uw lokale gids samen met een taxi naar het Zomba Plateau rijden om vanaf daar te starten met een wandeling. Vanaf het plateau zijn er diverse wandelroutes door het bos langs watervallen en panorama punten. Maar u kunt ook met de lokale gids vanaf Zomba Plateau helemaal naar beneden wandelen. Het is te voet een hele tocht en soms een klim naar beneden, maar u ziet wel een wilde en afwisselende natuur van dennenbomen en tropische planten, met veel riviertjes, watervallen en een boeiende vogelwereld. Ook zult u onderweg kleine akkervelden en lokale bewoners tegenkomen die deze route dagelijks gebruiken. Optioneel kunt u op het plateau een mooie paardrijdtocht maken.

Zomba Forest Lodge is in lokaal beheer en beschikt slechts over vier sfeervolle kamers met en-suite faciliteiten. De lodge beschikt niet over elektriciteit, ’s avonds worden de kamers en de lodge romantisch verlicht met kaarsen en paraffine lampen.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt en diner.

Exclusief: lunch, drankjes, lokale privé gids / optionele activiteiten: paardrijden, begeleide wandeling Zomba Forest, begeleide wandeling Zomba Plateau of een bezoek aan het nabijgelegen Zomba village.
Kuchawe Inn
Zomba Plateau
U$ 155 - 170 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Kuchawe Inn - Zomba Malawi Kuchawe Inn - Zomba Malawi Kuchawe Inn - Zomba Malawi Kuchawe Inn - Zomba Malawi Kuchawe Inn - Zomba Malawi Kuchawe Inn - Zomba Malawi Kuchawe Inn - Zomba Malawi
Het Kuchawe Inn is op de rand van het Zomba Plateau op een hoogte van 2.200 meter en heeft een spectaculair uitzicht over de vallei en het Zomba village. Het complex is gesitueerd in een bosrijke omgeving en beschikt over een grote tropische tuin. Er zijn 40 kamers onderverdeeld deluxe en superior kamers waaronder enkele welke over een balkon met een wijds uitzicht beschikken op het heuvelachtige landschap en de tropische tuin. Elke kamer is voorzien van en-suite toilet/badkamer, telefoon en satelliet TV. De superior

Het fraai gesitueerde Kuchawe Inn beschikt over een bar en een uitstekend restaurant waar zowel nationale als internationale gerechten worden geserveerd. In de tropisch aangelegde tuin vindt u een terras en zitjes waar u een lunch of drankje kunt nuttigen.

deluxe room
Kuchawe Inn - Zomba Malawi Kuchawe Inn - Zomba Malawi Kuchawe Inn - Zomba Malawi

Tijdens uw verblijf heeft u beschikking tot een lokale privé gids. U bent helemaal flexibel in het plannen van uw dagen en wat u zoal zou willen ondernemen. Vanaf het plateau zijn er diverse wandelroutes door het bos langs watervallen en panorama punten. Maar u kunt ook met de lokale gids vanaf Zomba Plateau helemaal naar beneden wandelen. Het is te voet een hele tocht en soms een klim naar beneden, maar u ziet wel een wilde en afwisselende natuur van dennenbomen en tropische planten, met veel riviertjes, watervallen en een boeiende vogelwereld. Ook zult u onderweg kleine akkervelden en lokale bewoners tegenkomen die deze route dagelijks gebruiken. Optioneel kunt u op het plateau een mooie paardrijdtocht maken of kunt u met een taxi het Zomba village aan de voet van het plateau bezoeken

Uw verblijf is inclusief: ontbijt en diner.

Exclusief: lunch, drankjes, lokale privé gids / optionele activiteiten: begeleide wandelingen, jeepsafari, mountainbikes huren, paardrijden, met een taxi naar Zomba village.
WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose