info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Wild Dogs Lodge
Lusaka
U$ 80 - 100 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Wild Dogs Lodge - Lusaka Zambia Wild Dogs Lodge - Lusaka Zambia Wild Dogs Lodge - Lusaka Zambia Wild Dogs Lodge - Lusaka Zambia Wild Dogs Lodge - Lusaka Zambia Wild Dogs Lodge - Lusaka Zambia Wild Dogs Lodge - Lusaka Zambia Wild Dogs Lodge - Lusaka Zambia
De Wild Dogs Lodge is goed te bereiken en ligt op korte afstand van de luchthaven. De lodge is een rustige oase omringd door een grote groene tuin met enkele gasten chalets. Elk chalet is ruim in oppervlak en eenvoudig doch sfeervol ingericht en voorzien van tweepersoonsbed of twin bedden met een gedrapeerde klamboe en een en-suite toilet/douche. De bar en het restaurant bevinden zich in een kleine gazebo naast het zwembad waar u in de schaduw een maaltijd kunt nuttigen. Tevens is er een zonnig terras, enkele rieten loungebedden en een zitje in de schaduw waar u zich kunt laten serveren van een hapje of een drankje.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt.
Radisson Blue Hotel
Lusaka
U$ 175 - 200 per kamer per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Radisson Blue - Lusaka Zambia Radisson Blue - Lusaka Zambia Radisson Blue - Lusaka Zambia Radisson Blue - Lusaka Zambia
Radisson Blue Hotel is gesitueerd langs de hoofdweg richting Lusaka Airport. Het is de gelegen aan de rand van het centrum waardoor u niet de stad hoeft te doorkuisen. Het 5 sterren hotel beschikt over 142 kamers elk voorzien van een van en-suite toilet/badkamer met douche en ligbad, een bureau, een kluisje, thee & koffie faciliteiten, telefoon, TV en draadloos internet en een climate control systeem. Het hotel beschikt over een bar waar ook lichte maaltijden en snacks worden geserveerd, restaurant met a la carte menu, een fitness ruimte, een Spa en Welness center en een zwembad met terras waar ook de lunches kunnen worden geserveerd. Op korte loopafstand van het hotel bevindt zich een shoppingmall complex met winkels en eetgelegenheden welke u overdag kunt verkennen.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt.
Protea Arcades Hotel
Lusaka
U$ 140 - 150 per kamer per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Protea Arcades - Lusaka Zambia Protea Arcades - Lusaka Zambia Protea Arcades - Lusaka Zambia Protea Arcades - Lusaka Zambia
Protea Arcades Hotel (Mariott) is een drie sterren hotel nabij de luchthaven van Lusaka. Het hotel beschikt over 100 kamers die onderverdeeld zijn in standaard kamers en suites. Elke kamer is voorzien van en-suite toilet/badkamer, airconditioning, satelliet TV, telefoon, een kluisje en thee & koffie faciliteiten. In alle openbare ruimtes kunt u gratis gebruik maken van wifi.

Er is een restaurant waar u de maaltijden kunt nuttigen en op de eerste verdieping vindt u een moderne bar die tot 22.00 uur geopend is. Het hotel ligt op korte loopafstand van een shoppingmall complex met winkels en eetgelegenheden.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt.
Protea Hotel Cairo Road
Lusaka
U$ 140 - 150 per kamer per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Protea Cairo Road - Lusaka Zambia Protea Cairo Road - Lusaka Zambia Protea Cairo Road - Lusaka Zambia Protea Cairo Road - Lusaka Zambia
Protea Hotel Cairo Road (Mariott) met drie sterren duurt iets langer om te bereiken vanwege het drukke verkeer en omdat het hotel gesitueerd midden in het centrum van Lusaka. Het is vooral een locatie voor hen die graag iets van Lusaka willen zien en op loopafstand zijn een drietal shoppingmall complexen en een markt.

Het hotel beschikt over 75 kamers onderverdeeld in standaard kamers en suites, een bar en een restaurant. Elke kamer is voorzien van en-suite toilet/badkamer, bureau, satelliet TV, WiFi, telefoon, een kluisje en thee & koffie faciliteiten.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt.
Pioneer Camp
Lusaka
U$ 95 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Pioneer Camp - Lusaka Zambia Pioneer Camp - Lusaka Zambia Pioneer Camp - Lusaka Zambia Pioneer Camp - Lusaka Zambia
Pioneer Camp is een vriendelijke en door een familie gerunde budget accommodatie, gelegen op ruime afstand van Lusaka airport. In totaal zijn er 11 chalets en één selfcatering cottage. De eenvoudige maar comfortabele safari chalets zijn voorzien van en-suite toilet/douche en hebben een privé veranda. Op het terrein vindt u een open bar/restaurant dat zowel door gasten als de lokale bevolking wordt bezocht. Tijdens de warme uurtjes kunt u gebruik maken van het zwembad, of heerlijk wandelen op het terrein waar veel vogels te zien zijn. Het is veilig wandelen en omdat er meerdere routes mogelijk zijn kunt u bij de centrale lodge om een routekaart vragen. Winkelliefhebbers kunnen een transfer arrangeren naar het nabij gelegen shopping center. Ook is het mogelijk om via de lodge een transfer naar Lusaka te nemen.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt.
Protea Safari Lodge
Lusaka
U$ 90 - 130 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Pioneer Camp - Lusaka Zambia Pioneer Camp - Lusaka Zambia Pioneer Camp - Lusaka Zambia Pioneer Camp - Lusaka Zambia Pioneer Camp - Lusaka Zambia
Protea Safari Lodge ligt op ruime afstand van de luchthaven. De lodge is gelegen in privé wildreservaat dat grenst aan het Lechwe meer. Er is een uitgezette wandelroute door het bos waar u soms kudu en waterbuck kunt spotten. De Protea Safari Lodge bestaat uit 60 kamers onderverdeeld in standaard kamers, luxe chalets en familie chalets, elk met uitzicht op de bush of op het meer. Alle kamers zijn voorzien van een en-suite toilet/badkamer, een bureau, telefoon, satelliet TV en draadloos internet. De lodge beschikt over een zwembad, een bar, een formeel restaurant waar internationale gerechten worden geserveerd en een openlucht restaurant waar u kunt dineren onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt.

Overige accommodaties in Lusaka:
Latitude Hotel - Lilayi Lodge - Hilton Garden Inn Lusakainfo@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose