info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Rubondo Island Camp (Asilia Africa)
Rubondo Island National Park
U$ 695 - 795 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Rubondo Island Camp - Tanzania Rubondo Island Camp - Tanzania Rubondo Island Camp - Tanzania Rubondo Island Camp - Tanzania Rubondo Island Camp - Tanzania Rubondo Island Camp - Tanzania Rubondo Island Camp - Tanzania Rubondo Island Camp - Tanzania
Rubondo Island Camp (Asilia Africa) is de enige accommodatie gelegen op het gelijknamige Rubondo Island temidden van Lake Victoria. Het kampement beschikt over 8 luxe eco-vriendelijke chalets verscholen tussen de tropische bomen en lianen aan de rand van een zandstrand en met vrij uitzicht op het meer.

De ruime chalets hebben een sfeervolle inrichting en zijn voorzien een kingsize bed met een walk-in klamboe en een en-suite toilet/douche. Gasten kunnen gebruik maken van de aanwezige shampoo, conditioner zeep, bodylotion en badslippers waarmee u tevens over het zand kunt lopen. Voor de chalet bevindt zich een overdekte stenen patio veranda met een tweezitsbankje en een bijzettafel waar u elke ochtend thee & koffie wordt geserveerd en waar u kunt genieten van de zonsopgang.

Rubondo Island Camp - Tanzania Rubondo Island Camp - Tanzania Rubondo Island Camp - Tanzania Rubondo Island Camp - Tanzania

De centrale booma is gelegen op een begroeide rotsachtige oever aan het zandstrand en is een plek waar u overdag heerlijk kunt relaxen in de schaduw van tropische bomen, u kunt zonnebaden of kunt genieten van een smakelijke lunch op het terras aan het water. ’s Avonds kunt u hier genieten van een sundowner drankje en een romantisch verlicht diner aan het water of een braai op het strand.

De locatie is omgeven door een serene rust en het varen langs de rotsachtige oevers van het eiland en nabijgelegen eilanden is een heerlijke relaxte beleving waarbij u soms een mooi afgelegen wit zandstrand passeert. De bootsafari’s gaan langs de oevers van het meer en door de smalle kanalen van de moerassen. Wie het leuk vindt kan ook een vissafari ondernemen, het meer zit vol met tilapia en nijlbaars. Vissen wordt gedaan op basis van catch & release. En hoewel het verleidelijk is om een frisse duik te willen nemen in het tropische meer, is dit vanwege de krokodillen niet toegestaan. Wel kunt u een plons nemen in het kleine zwembad en relaxen in de naastgelegen gazebo met een loungehoek en loungebedden.

Rubondo Island Camp - Tanzania Rubondo Island Camp - Tanzania Rubondo Island Camp - Tanzania Rubondo Island Camp - Tanzania

De nadruk ligt op Rubondo Island vooral op de mooie natuurwandelingen die u hier kunt ondernemen met aandacht voor de flora, de vele vogels, apen, insecten en reptielen. Daarnaast kunt u ook een chimpansee trekking ondernemen. De natuurwandelingen kunnen een paar uur tot de hele dag in beslag nemen afhankelijk van uw interesse. Rubondo Island bestaat voornamelijk uit dichtbegroeide bossen met slechts een paar kleine open grasvlaktes. De game drives gaan over paden dwars door het bos en over de kleine open vlaktes waar mogelijk wild als giraffen, satitunga’s en olifanten te zien zijn. Op Rubondo Island hoeft u geen roofwild te verwachten, grote kuddes of spectaculaire encounters. Daarnaast moet u er rekening mee houden dat het eiland maar klein is, daardoor zijn de routes om te rijden beperkt.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, picknick lunches, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, begeleide natuurwanbelingen, chimpansee trekking, game drives in open 4WD, bootsafari’s langs de oevers en door de moerassen, sundowner cruises, vissafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: chimpansee permit


info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose