info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Chobe Bush Lodge
Chobe National Park / Kasane
U$ 180 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Chobe Bush Lodge - Kasane Botswana Chobe Bush Lodge - Kasane Botswana Chobe Bush Lodge - Kasane Botswana Chobe Bush Lodge - Kasane Botswana Chobe Bush Lodge - Kasane Botswana Chobe Bush Lodge - Kasane Botswana Chobe Bush Lodge - Kasane Botswana Chobe Bush Lodge - Kasane Botswana
De Chobe Bush Lodge De Chobe Bush Lodge is gesitueerd in Kasane, langs de oever van de Chobe Rivier nabij entree van het Chobe National Park. De lodge heeft een moderne uitstraling met Afrikaanse accenten en beschikt over 38 luxe suites en 4 familie suites.

De suites op de begane grond hebben een privé terras met een zitje dat uitzit op de bush. De overige suites beschikken over een balkon met een zitje dat uitziet over de bush en de Chobe floodplains in de verte. Elke suite is voorzien van twee single bedden of een tweepersoonsbed met een muskietennet, een zithoek, airconditioning, een plafondventilator, een veiligheidskluisje, TV, telefoon, gratis wifi, koffie & thee faciliteiten en een ruime en-suite toilet/badkamer met haardroger.

Het complex beschikt over een buffet stijl restaurant, waar u tevens à la carte kunt bestellen. De lounge en bar zijn open-fronted en zien uit op de omgeving en het terras. Iets lager gelegen bevind zich een klein zwembad met zonnebedden. Overige faciliteiten bestaan uit een kleine wellness spa met massage en gezichtsbehandelingen. De safari activiteiten worden optioneel aangeboden en bestaan uit ochtend en middag game drives, een boot cruise over de Chobe Rivier of een wandeling door een dorpje in Namibië. De Chobe Bush Lodge is flexibel, dat wil zeggen u kunt een overnachting op basis van vol of halfpension reserveren óf u boekt alleen een kamer en bepaalt zelf ter plekke wanneer u gebruik wilt maken van het restaurant. De safari activiteiten kunt u ter plekke reserveren - voor families met kinderen een ideale optie.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt & diner.

Exclusief: drankjes, lunch, park entreegelden, optionele activiteiten vanaf 55 U$ p.p. per keer: game drives halve dag/volle dag, Chobe River cruise/dinner/lunch cruise, dorpbezoek.
Chobe Safari Lodge
Chobe National Park / Kasane
U$ 180 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Chobe Safari Lodge - Kasane Botswana Chobe Safari Lodge - Kasane Botswana Chobe Safari Lodge - Kasane Botswana
garden room
Chobe Safari Lodge - Kasane Botswana Chobe Safari Lodge - Kasane Botswana Chobe Safari Lodge - Kasane Botswana Chobe Safari Lodge - Kasane Botswana
De Chobe Safari Lodge is gesitueerd in Kasane, op de oever van de Chobe Rivier nabij de noordelijke Sedudu entree van het Chobe National Park. Het resort is een voordelig alternatief voor de duurdere lodges in deze omgeving en vrij populair bij hen die vanuit Victoria Falls nog een korte safari in Chobe willen ondernemen.

Chobe Safari Lodge beschikt over 78 kamers onderverdeeld in kamers met uitzicht op de tuin en kamers met uitzicht op de rivier. Ook zijn er 14 familiekamers beschikbaar. Elke kamer is voorzien van twee single bedden of een tweepersoonsbed met een muskietennet, airconditioning, een plafond ventilator, TV, telefoon, een veiligheidskluisje, koffie & thee faciliteiten, een ruime en-suite toilet/badkamer en ene privé terras met een zitje. Hiernaast zijn er 8 rondavels iets verderop het terrein gelegen. De rondavels beschikken over een rieten dak, comfortabele bedden, een muskietennet, een plafondventilator, een en-suite toilet/douche en een privé veranda met een zitje.

rondavels
Chobe Safari Lodge - Kasane Botswana Chobe Safari Lodge - Kasane Botswana Chobe Safari Lodge - Kasane Botswana Chobe Safari Lodge - Kasane Botswana
Het complex is zeer ruim opgezet en beschikt over een comfortabele lounge, een à la carte restaurant en één in buffet stijl, een bar en een zwembad met elkaar verbonden door een groot terras. Overige faciliteiten omvatten een squash baan, een beauty salon en een internet café. De safari activiteiten worden optioneel aangeboden en bestaan uit ochtend en middag game drives, een boot cruise over de Chobe Rivier of een wandeling door een dorpje in Namibië.

De Chobe Safari Lodge is flexibel, dat wil zeggen u kunt een overnachting op basis van vol of halfpension reserveren óf u boekt alleen een kamer en bepaalt zelf ter plekke wanneer u gebruik wilt maken van het restaurant. De safari activiteiten kunt u ter plekke reserveren - voor families met kinderen een ideale optie.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt & diner.

Exclusief: drankjes, lunch, park entreegelden, optionele activiteiten vanaf 55 U$ p.p. per keer: game drives halve dag/volle dag, Chobe River cruise/dinner/lunch cruise, dorpbezoek.
Kubu Lodge
Chobe National Park / Kasane
U$ 479 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Kubu Lodge - Kasane Botswana Kubu Lodge - Kasane Botswana Kubu Lodge - Kasane Botswana Kubu Lodge - Kasane Botswana Kubu Lodge - Kasane Botswana Kubu Lodge - Kasane Botswana Kubu Lodge - Kasane Botswana Kubu Lodge - Kasane Botswana
Kubu Lodge is gelegen in Kazungula nabij het Chobe National Park. Het is een kleine vriendelijke lodge met een persoonlijke sfeer en goede service. 11 Chalets liggen verspreid op een tropisch parkachtig terrein en zien uit op de Chobe Rivier. De chalets hebben elk een en-suite toilet/badkamer, een plafondventilator, een muskietennet en thee & koffie faciliteiten. Vanaf uw eigen veranda is het lekker ontspannen met een drankje en een wildlife boek uit de bibliotheek terwijl u geniet van het uitzicht. Op eigen gelegenheid kunt u het terrein verkennen door een wandelroute over het eigen bosachtige terrein te ondernemen. Tussen de safari’s door kunt u ook relaxen bij het zwembad dat aan de rivier is gelegen. Vanuit uw ligbed kunt u soms wild spotten dat komt drinken of baden in de rivier.

De lodge beschikt verder over een lounge en een kleine bibliotheek met wildlife boeken en enkele Afrikaanse bordspellen, een bar, een binnen en buiten dineergelegenheid. Kubu Lodge biedt dag en avond game drives of een mooie river cruise over de Chobe Rivier.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, thee & koffie, laundry service, Chobe River cruises, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks in het forest reserve en professionele Engels sprekende gids.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, thee & koffie, laundry service, Chobe River cruise, game drives overdag in het NP, avond game drives en bushwalks in het Chobe Forest Reserve, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes
The Old House
Chobe National Park / Kasane
U$ 112 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
The Old House  - Kasane Botswana The Old House  - Kasane Botswana The Old House  - Kasane Botswana The Old House  - Kasane Botswana
The Old House is een kleine door een familie gerunde bed & breakfast in Kasane, een klein dorp nabij de ingang van het Chobe National Park. De accommodatie is gelegen aan de Chobe Rivier en is op loopafstand van enkele winkels en het centrum. The Old House beschikt over 10 kamers inclusief 2 familiekamers en een familie loft kamer. Elke kamer is voorzien van airconditioning, een muskietennet, koffie & thee faciliteiten, een koelkastje, een safety kluis en een en-suite toilet/douche.

Het restaurant en de bar bevinden zich in een verhoogde open fronted booma. Het restaurant serveert eenvoudige maar smakelijke maaltijden en een selectie aan bier en wijnen. Sportwedstrijden kunnen soms live via een tv scherm worden gevolgd. In de tuin bevinden zich verschillende zitjes waar men een hapje of een drankje kan nuttigen. De safari activiteiten die worden optioneel aangeboden en bestaan uit ochtend en middag game drives in het Chobe NP of een boot cruise over de Chobe Rivier.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt & diner.

Exclusief: drankjes, lunch, park entreegelden, optionele activiteiten vanaf 55 U$ p.p. per keer: game drives halve dag/volle dag, Chobe River cruise.
Waterlily Lodge
Chobe National Park / Kasane
U$ 130 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Waterlily Lodge - Kasane Botswana Waterlily Lodge - Kasane Botswana Waterlily Lodge - Kasane Botswana Waterlily Lodge - Kasane Botswana Waterlily Lodge - Kasane Botswana Waterlily Lodge - Kasane Botswana Waterlily Lodge - Kasane Botswana Waterlily Lodge - Kasane Botswana
De Waterlily Lodge is gesitueerd in Kasane en is op loopafstand van enkele winkels en het centrum. Het is een midrange bed & breakfast gelegen aan de Chobe Rivier en beschikt over 10 kamers inclusief twee familiekamers welke uitzien op de rivier. In elke kamer is een muskietennet, airconditioning, een TV, een veiligheidskluisje, een minibar, thee & koffie faciliteiten en een en-suite toilet/douche aanwezig.

De goed onderhouden tuin is voorzien van een zwembad en een overdekte poolbar met een terras waar u ‘s avonds heerlijk kunt genieten het diner. Daarnaast is er een binnen restaurant waar het ontbijtbuffet wordt opgesteld.

De safari activiteiten die worden optioneel aangeboden en bestaan uit ochtend en middag game drives in het Chobe NP of een boot cruise over de Chobe Rivier.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt & diner.

Exclusief: drankjes, lunch, park entreegelden, optionele activiteiten vanaf 55 U$ p.p. per keer: game drives halve dag/volle dag, Chobe River cruise.
Tlouwana Camp
Chobe National Park / Lesoma Valley
U$ 425 - 485 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Tlouwana Camp - Lesoma Botswana Tlouwana Camp - Lesoma Botswana Tlouwana Camp - Lesoma Botswana Tlouwana Camp - Lesoma Botswana Tlouwana Camp - Lesoma Botswana Tlouwana Camp - Lesoma Botswana Tlouwana Camp - Lesoma Botswana
Het luxe Tlouwana Camp is gesitueerd in Lesoma Valley grenzend aan het Chobe Forest Reserve en op ongeveer 30 kilometer van de ingang van het Chobe National Park.

Tlouwana Camp is een “owner run “kamp met persoonlijke aandacht voor de gasten en met een aangename en vriendelijke sfeer. Het kamp beschikt over 9 luxe tenten met een ruim oppervlak, elk op een op palen verhoogd houten platform en uitzicht op de nabijgelegen waterpoel en het voorbijkomend wild. Elke tent is voorzien van een tweepersoonsbed of twee single bedden, gedrapeerde klamboe, een ventilator, opbergruimte, thee & koffie en een en-suite toilet/douche en een buiten douche. De tenten zijn voorzien van een grote luifel en een ruime houten veranda met een zitje. De familie suite is wat ruimer qua oppervlak en biedt ruimte aan 4 personen met twee single bedden en een tweepersoonsbed, eveneens heeft deze suite een binnen en buiten douche.

Het kampement is tevens aantrekkelijk voor kinderen door de afwisselende activiteiten en een kinderprogramma. U kunt vrij deelnemen aan ochtend en namiddag game drives in open 4WD en bootsafari’s in het Chobe National Park of een avond game drive door het Chobe Forest Reserve.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, high tea, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag game drives in het Chobe NP, avond game drives en bushwalks in het Chobe Forest Reserve, bootsafari’s Chobe Rivier, begeleide fietstocht naar Lesoma dorpje en professionele Engels sprekende gids.

Exclusief: park entreegelden en river fees.
Overige accommodaties in Chobe National Park / Kasane:
Bakwena Lodge - Chobe Bush Camp - Cresta Mowana - Pangolin Chobe Hotelinfo@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose