info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


ZIMBA SAFARIS

Individuele reizen en safari's naar Zimbabwe, Zambia, Botswana, Malawi en Tanzania

Al onze reizen zijn geheel verzorgd, inclusief transfers en binnenlandse vluchten. De reissuggesties zijn slechts voorbeelden en aan te passen conform uw wensen. U kunt denken aan de verblijfsduur per locatie, een vervangende accommodatie of het toevoegen van een bestemming.Regelmatig zien wij onze teksten terug op andere websites. Om onze gedetaileerde reischema's tegen plagiaat te beschermen zijn wij genoodzaakt om deze te beveiligen. U kunt deze dus niet meer online uitprinten. Wij kunnen u wel een uitprintbaar exemplaar per email toesturen.

Om en indruk te krijgen van de accommodaties die zoal mogelijk zijn kunt een kijkje nemen op onze accommodaties pagina. Maar ook daar vindt u slechts een greep van ons complete aanbod. Zoekt u een specifieke accommodatie, budget of luxe, laat het ons weten en wij zullen u daarover informeren.

Een reis gevonden die u aanspreekt? Of wilt u meer weten?
Neem dan gerust contact met ons op tel. (0)20 6103593 of mail naar info@zimbasafaris.com
WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose