info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Zikomo Safari Camp
Nsefu sectie - South Luangwa
U$ 535 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Zikomo Bushcamp - South Luangwa Zambia Zikomo Bushcamp - South Luangwa Zambia Zikomo Bushcamp - South Luangwa Zambia Zikomo Bushcamp - South Luangwa Zambia Zikomo Bushcamp - South Luangwa Zambia Zikomo Bushcamp - South Luangwa Zambia Zikomo Bushcamp - South Luangwa Zambia Zikomo Bushcamp - South Luangwa Zambia
Zikomo Safari Camp is gelegen aan de rand van de Nsefu sectie van het national park langs de oever van de rivier. Het bushcamp oogt wat minder luxe, maar is een prima alternatief voor de duurdere kampementen in deze sectie van het park. De safari’s worden ondernomen in dagdelen en bestaan uit dag en avond game drives en wandelsafari’s in de Nsefu sectie. De Nsefu sectie met haar droge open vlaktes kan een sensationele locatie zijn met jachttaferelen tussen buffels een leeuwen en goede kansen op het spotten van wilde honden en luipaard.

Zikomo Safari Camp bestaat uit 8 chalets die zijn vervaardigt uit riet en natuurlijke materialen in een typische Zambiaanse stijl. De chalets en de verhoogde chalets op palen beschikken over één of tweepersoonsbedden met een klamboe en zijn aangekleed met kleurrijke stoffen uit het lokale Tribal Textiles project. De kamers zijn voorzien van een en-suite toilet/douche en een veranda met stoelen. Het wild heeft vrij toegang tot het kamp daarom wordt u in de avonduren naar uw chalet begeleidt. Wie het leuk vindt kan tijdens de wegtransfer heen of terug een kort bezoek brengen aan Kawaza Village en het Tribal Textiles project.

Zikomo is één van de weinige kampen welke nog door de eigenaren zelf gerund wordt. Veel kampen en lodges zijn verkocht aan buitenlandse eigenaren die geen directe rol spelen in de uitvoering van het kamp. Het Zikomo Safari Camp daarentegen, in eigendom van en gerund door Victoria en David Wallace, biedt gasten een safari ervaring met persoonlijke aandacht, een goede service en personeel dat werkt met jarenlange ervaring en passie.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, thee & koffie, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes.
Nsefu Camp (Robin Pope Safaris)
Nsefu sectie - South Luangwa
U$ 765 - 1.045 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Nsefu Camp - South Luangwa Zambia Nsefu Camp - South Luangwa Zambia Nsefu Camp - South Luangwa Zambia Nsefu Camp - South Luangwa Zambia Nsefu Camp - South Luangwa Zambia Nsefu Camp - South Luangwa Zambia Nsefu Camp - South Luangwa Zambia Nsefu Camp - South Luangwa Zambia
Het Nsefu Camp (Robin Pope Safaris) is gesitueerd aan de oostzijde van de Luangwa Rivier, in de droge Nsefu sectie met haar dorre vlaktes en lagunes. De dag en avond game drives en wandelsafari’s worden ondernomen in dagdelen in de Nsefu sectie. Op aanvraag kunt u ook een full day game drive ondernemen met een picknick lunch onderweg. Dan kunt u ook wat verder weg en tevens een natuurlijke hotspring bezoeken. Robin Pope Safaris staat garant voor een service van een hoge standaard en goede en ervaren gidsen tijdens de safari’s.

Exclusief aan dit kampement is de 'zonsopgangsafari', wanneer u al om ongeveer 5.00 uur het kamp verlaat om bij zonsopgang in de bush te zijn. Uw gids kookt dan een volledig Engels ontbijt boven een kampvuur, terwijl u kunt genieten van de zonsopgang met een mok thee of koffie. Na het ontbijt gaat de ochtend game drive verder. In het groene seizoen kan er afhankelijk van de waterstand ook een bootsafari worden ondernomen.

Het kleinschalige Nsefu Camp bestaat uit slechts 6 traditionele rondavels met uitzicht op de rivier, voorzien van een kingsize bed of twin bedden met een klamboe en een speciale airconditioning die terwijl u slaapt heel subtiel een koele bries over u laat waaien. De en-suite toilet/douche is voorzien van badjassen en enkele toilet artikelen.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari's seizoensgebonden, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Tena Tena (Robin Pope Safaris)
Nsefu sectie - South Luangwa
U$ 755 - 1.035 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Tena Tena - South Luangwa Zambia Tena Tena - South Luangwa Zambia Tena Tena - South Luangwa Zambia Tena Tena - South Luangwa Zambia Tena Tena - South Luangwa Zambia Tena Tena - South Luangwa Zambia Tena Tena - South Luangwa Zambia Tena Tena - South Luangwa Zambia
Tena Tena (Robin Pope) is gelegen in het zuiden van de exclusieve Nsefu sectie aan de oostzijde van de Luangwa Rivier. Het luxe kampement heeft alles in huis voor een fantastische safari ervaring. Robin Pope Safaris staat garant voor een service van een hoge standaard en goede en ervaren gidsen tijdens de safari’s. De aangeboden safari activiteiten bestaan ut dag en avond game drives in open 4WD en wandelsafari’s in de Nsefu sectie.

De zes luxe tenten bieden veel privacy en staan op ruime afstand van elkaar. De voorzijde ziet uit op de Luangwa Rivier waar u in de verte de nijlpaarden kunt horen knorren. Elke tent is sfeervol ingericht en beschikt over een openlucht en-suite toilet/douche in de openlucht voorzien van badjassen en enkele toiletartikelen. De veranda heeft een comfortabel zitje met uitzicht op de de rivier.

De dineertafel en de lounge worden overdekt door een gespannen canvas zeil, de ruimte is aan alle kanten open. Bij de comfortabele zithoek ligt een kleine collectie wildlife boeken. De kampvuurplaats voor de centrale tent is omringd door een bank met loungekussens, waar u overdag in de schaduw kunt genieten van een koel drankje en het uitzicht. Het wild loopt soms dwars door het kamp, ook leeuwen kunnen soms in kamp gesignaleerd worden.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Lion Camp
uiterste noorden - South Luangwa
U$ 865 - 1.045 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Lion Camp - South Luangwa Zambia Lion Camp - South Luangwa Zambia Lion Camp - South Luangwa Zambia Lion Camp - South Luangwa Zambia
standaard suite
Lion Camp - South Luangwa Zambia Lion Camp - South Luangwa Zambia Lion Camp - South Luangwa Zambia Lion Camp - South Luangwa Zambia
Lion Camp is gelegen in het uiterste noordelijk deel van South Luangwa, nabij de beruchte “Lion Plains” welke niet voor niets zo is genoemd. De omgeving van het kamp kent een hoge concentratie wild en de vlakte waarop het kamp uitziet wordt regelmatig bezocht door grazende dieren, terwijl het 's nachts verandert in een jachtgebied voor roofdieren.

Het is absoluut een geweldige locatie om leeuwen te spotten, maar ook goede kansen op luipaard en wilde honden. In 2016 heeft er een camera crew er 6 maanden verbleven om een wildlife documentaire te filmen over de leeuwen. De documentaire genaamd “Lion Country – Night and Day “ is in 2017 in verschillende delen uitgezonden op televisie, echter alleen episode 1 “Young and Vulnerable” is gefilmd vanuit het Lion Camp.

Foto: familie Roothans, Lion Camp


Ronduit al onze reizigers die in Lion Camp verbleven waren razend enthousiast. Zij keerden terug met mooie en sensationele verhalen, veelal onderbouwd met spectaculaire foto’s en video’s van leeuwen op jacht of met een gevangen prooi. Het kampement wordt bovendien als zeer comfortabel ervaren met een zeer goede service en een uitstekende keuken.De safari’s worden per dagdeel ondernomen. De wandelsafari’s worden begeleidt door professionele bewapende gidsen met een uitgebreide kennis van de flora en fauna. De game drives kunnen soms werkelijk spectaculair zijn met een sterke focus op het spotten van voornamelijk roofdieren en groot wild. Er is er minder aandacht voor ander wild en bijvoorbeeld vogels.

deluxe suite
Lion Camp - South Luangwa Zambia Lion Camp - South Luangwa Zambia Lion Camp - South Luangwa Zambia Lion Camp - South Luangwa Zambia
Lion Camp beschikt over 10 uit canvas en riet opgetrokken chalets, waaronder 2 deluxe ( honeymoon) suites. De chalets zijn gebouwd op een verhoogd houten dek en door middel van een loopbrug verbonden met de centrale boma.

Elk chalet is open-fronted en heeft een fraaie inrichting. Ze zijn voorzien een kingsize hemelbed of twee aparte bedden met een walk-in klamboe en ingebouwd airconditioning systeem, dat terwijl u slaapt heel subtiel een koele bries over u heen laat waaien, opbergruimte, een veiligheidskluisje, een tweepersoons loungebank met kussens om tegenaan te luieren en te turen over de vlakte en een en-suite douche/toilet met badjassen, een föhn en enkele toiletartikelen. Er staan twee robuuste houten stoelen met een klein tafeltje op de privé veranda, vanwaar u een mooi uitzicht heeft op de vlakte waar niet zelden allerlei wild te spotten of een grote kudde buffels.

Voor de 2 deluxe (honeymoon) suites wordt een klein supplement gerekend. De chalets zijn iets groter qua oppervlakte en beschikken tevens over een ruime binnen en buiten zithoek met loungebedden, ze hebben een grotere veranda met een dineertafel voor romantisch privé diners en additioneel een en-suite toilet/badkamer met een ligbad in de openlucht en een uitkijkplatform op het dak met een eigen starbed voor een romantische overnachting onder de sterren.

De centrale boma geeft een ruimtelijk gevoel, eenvoudig doch sfeervol ingericht. Hier vindt u een dineerruimte, een lounge met diverse zithoeken en een bar overschaduwd door een rieten dak, allen rondom een verzonken vuurplaats in het midden van het complex. Aan de voorzijde van de booma is een langgerekte veranda met een terras, een zwembad en loungebedden met een voortreffelijk uitzicht op een vlakte waar de hele dag door wild af en aanloopt zoals buffels, zebra’s, olifanten, buffels, impala’s en puku’s. Op het terras kunt u aan aparte tafeltjes genieten van de maaltijden op een culinair niveau. Romantici kunnen zich laten verwennen met een privé diner bij het zwembad of bij uw eigen suite - op aanvraag.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Tafika Camp
uiterste noorden - South Luangwa
U$ 795 - 1.085 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Tafika Camp - South Luangwa Zambia Tafika Camp - South Luangwa Zambia Tafika Camp - South Luangwa Zambia Tafika Camp - South Luangwa Zambia Tafika Camp - South Luangwa Zambia Tafika Camp - South Luangwa Zambia Tafika Camp - South Luangwa Zambia Tafika Camp - South Luangwa Zambia
Het Tafika Camp is gesitueerd in het uiterste noorden van South Luangwa, nét buiten de Nsefu sectie. In de hele noordelijke regio bevinden zich slechts drie kampementen en mag daarom gerust een exclusieve locatie worden genoemd.

Tafika Camp is één van de weinige kampen welke nog door de eigenaar en staff gerund wordt. Veel kampen en lodges zijn verkocht aan buitenlandse eigenaren die geen directe rol spelen in de uitvoering van het kamp. Het Tafika Camp daarentegen, in eigendom van en gerund door John & Carol Coppinger die al 34 jaar werkzaam zijn in het kamp. Hun kinderen zijn er geboren en hier opgegroeid. 15 Jaar lang hebben zij er zelf gewoond, nu wonen ze er enkel in het droge seizoen wanneer het kamp operatief is. John en Carol bieden gasten nog steeds een traditionele safari ervaring met persoonlijke aandacht, ze zijn een excellente host en dineren geregeld met de gasten aan tafel. Het kamp heeft een goede service en personeel dat werkt met jarenlange ervaring en passie.

Het rustieke Tafika kamp is gebouwd op de oever van de Luangwa Rivier en beschikt over slechts 6 ruime chalets, inclusief een familie chalet. Elk chalet is voorzien van een en-suite toilet en deels open douche. Door de afgelegenheid van Tafika Camp komt u hier nauwelijks toeristen tegen en u zult verbaasd zijn over de service, comfort en de geserveerde maaltijden in 'the middle of the bush'. Wandelsafari's zijn een must, maar daarnaast kunt u ook game drives of een bezoek aan het lokale dorpje Mskanga brengen. Wat dit kamp bijzonder maakt is de mogelijkheid om onder begeleiding te mountainbiken of zelf een micro flight te ondernemen. De spectaculaire micro flights van ± 15 minuten zijn additioneel en kunt u ter plaatse bespreken.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, wandelsafari's, dag en avond game drives in open 4WD, mountain biking, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: micro flight ± 15 minuten
Luangwa Bush Camp (Robin Pope Safaris)
noord - South Luangwa
U$ 655 - 805 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Luangwa Bush Camp - South Luangwa Zambia Luangwa Bush Camp - South Luangwa Zambia Luangwa Bush Camp - South Luangwa Zambia Luangwa Bush Camp - South Luangwa Zambia
Het luxe Luangwa Mobile Bush Camp (Robin Pope Safaris) is uniek in haar soort en wordt als zodanig nergens anders aangeboden in South Luangwa. Het is een ervaring voor de luxe avonturier die een persoonlijke en intieme bush beleving zoekt en het maximale uit de wandelsafari wil halen. Het mobile bush camp is met 4 personen geheel privé te reserveren. Het kamp is operationeel vanaf eind mei t/m oktober.

Het bushcamp bestaat uit slechts 2 grote koepeltenten voor maximaal 4 gasten. Indien u met z’n tweeën bent en er geen andere gasten geboekt staan, heeft u kans op een privé kampeersafari. In het Luangwa Mobile Bush Camp ligt de focus uitsluitend op wandelsafari’s met een zeer ervaren en bewapende wildlife gids. De wandelingen worden in de basis per dagdeel ondernomen vanuit het kamp. Maar indien gewenst kunt u ook een hele dag op pad en gaat er een picknick lunch mee voor onderweg. De game drives worden eigenlijk alleen uitgevoerd om u naar een drop off punt te brengen voor de wandelsafari.

De kampeerplaats is diep gelegen in de noordelijke regio van het national park. Het wandelgebied is afgelegen en wild. Het terrein en de habitats waar u doorheen wandelt zijn gevarieerd van vlak terrein met grassen tot droge rotsachtige rivierbeddingen of het wandelen door het lage water van de rivier. Mierenhopen, gevarieerde vegetatie, vogelnesten tot buffel en leeuw, vele facetten van de bush zullen tijdens de wandelingen ter sprake komen. De gidsen beschikken over een uitgebreide kennis van de flora en fauna en zijn tevens opgeleid tot gastheer om het u zoveel mogelijk naar de zin te kunnen maken.

De 2 sta-hoogte meru tenten zijn voorzien van comfortabele dikke materassen, bedden,- en linnengoed, een laag tafeltje met een waterkan, paraffine lampen, een mat en twee opvouwbare stoelen voor de tent. Voor de tent bevindt zich ook een verhoogde was kom en een ophangrekje met handdoeken. Een bush douche en het geïmproviseerde bush toilet zijn voor gemeenschappelijk gebruik. In het kamp is geen elektriciteit.

De maaltijden worden genuttigd in de openlucht en de staff zal er alles aandoen om het u naar de zin te maken. Er is alle aandacht voor uw wensen en behoefte want u bent eigenlijk de enige gasten.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, nadruk op wandelsafari's, zeer beperkt game drives, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Luwi Bush Camp (Norman Carr Safaris)
noord - South Luangwa
U$ 730 - 895 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Luwi Camp - South Luangwa Zambia Luwi Camp - South Luangwa Zambia Luwi Camp - South Luangwa Zambia Luwi Camp - South Luangwa Zambia Luwi Camp - South Luangwa Zambia Luwi Camp - South Luangwa Zambia
Het Luwi Bush Camp (Norman Carr Safaris) ligt diep in het park aan de westzijde van de Luangwa Rivier, iets ten noorden van de Nsefu sectie en ver van de overige accommodaties in deze regio. Het authentieke bush camp is geopend van mei t/m oktober en gesitueerd aan de oever van een permanente lagune en beschikt over slechts 5 luxe open-fronted uit riet opgetrokken chalets met een rustieke uitstraling.

Norman Carr werd gezien als de grondlegger van de wandelsafari in Zambia. Luwi Bush Camp is dan ook voornamelijk gericht op spectaculaire wandelsafari’s onder begeleiding van de beste wandelsafari gidsen van Zambia. De regio is geliefd om haar leeuwen en het is een ware sensatie om ze te voet te volgen. Ook de wilde honden kunnen regelmatig worden gesignaleerd. De korte game drives worden meestal ondernomen om u naar een dropoff point te brengen, vanwaar u de wandelsafari start. Vanuit Luwi Bush Camp is het mogelijk om naar het zusterkamp Nsolo Bush Camp te wandelen. Een boeiende ochtend wandelsafari die ongeveer 3 uur in beslag neemt. Uw bagage wordt dan vooruit getransporteerd.

De inrichting van de chalets is geheel vervaardigt uit riet, bamboe en hout. Elk chalet beschikt over eenvoudig meubilair, een groot kingsize bed met een gedrapeerde klamboe, een openlucht en-suite toilet/douche en een privé terras met stoelen en een boomstam als tafel.

Een rieten overkapping biedt schaduw aan een lounge en een bar. De brunch wordt geserveerd in de schaduw van de bomen en ’s avonds kunt u genieten van het diner onder de sterren met vele geluiden van de bush om u heen. Tussen de safari’s door kunt u relaxen in de nabij gelegen ‘hide’ welke uitziet op een permanente waterpoel en bewoond wordt door een grote familie nijlpaarden. Tegen het einde van het droge seizoen is het hier soms een af en aanloop van allerlei wild hetgeen mooie foto momenten op kan leveren.

Wilderness Sleep Out
Luwi Camp - South Luangwa Zambia Luwi Camp - South Luangwa Zambia Luwi Camp - South Luangwa Zambia
Een andere bijzondere en onvergetelijke Norman Carr ervaring is de 'Wilderness Sleep Out'. In de middag wandelt u vanuit uw bushcamp met uw gids naar een afgelegen droge en zanderige rivierbedding op zoek naar een plaats om te overnachten. Hier zult u de sensatie beleven welke de eerste safari pioniers hebben beleefd inclusief Norman Carr. Geen tent maar slechts een comfortabel matras onder een muskietennet! Na een uitgebreide braai en een drankje rond het kampvuur is inmiddels de duisternis gevallen. De miljoenen sterren aan de Afrikaanse hemel zijn verschenen en de intense stilte wordt ineens opvallend en wordt u doordrongen van de magische schoonheid van de natuur en het leven in de bush. Uiteraard wordt u vergezeld door een professionele gids en een kampmedewerker die de wacht zullen houden en er voor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken. Voor de sleepout geldt een supplement van ongeveer U$ 275 p.p. per nacht.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, wandelsafari's, beperkt game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optionele wilderness sleep out
Nsolo Bush Camp (Norman Carr Safaris)
noord - South Luangwa
U$ 730 - 895 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Nsolo Camp - South Luangwa Zambia Nsolo Camp - South Luangwa Zambia Nsolo Camp - South Luangwa Zambia
Het Nsolo Bush Camp (Norman Carr Safaris) wordt meestal gecombineerd met het zusterkamp Luwi Bushcamp alszijnde u van kamp naar kamp wandelt middels een 3 uur durende wandelsafari, waarbij uw bagage vooruit wordt getransporteerd. Nsolo is een historisch bushcamp ooit ontworpen en voor het eerst gebouwd door Norman Carr in 1987.

Meerdere territoria van leeuwen overlappen elkaar in dit gebied en de leeuwen gebruiken de droge rivierbedding als doorgang. In het gebied tussen Nsolo bushcamp en Luwi bushcamp zijn regelmatig wilde honden te zien en in mei/juni zijn hier soms de caracal en serval te spotten. Het bush camp is geopend van mei t/m oktober.

De twee bush camps zijn qua uitstraling en faciliteiten bijna identiek aan elkaar en liggen in hetzelfde gebied op ongeveer 7 kilometer afstand van elkaar. Beide kampementen zijn voornamelijk gericht op wandelsafari’s. Game drives zijn beperkt en worden meestal ondernomen om u naar een dropoff point te brengen vanwaar u de wandelsafari start.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, wandelsafari's, beperkt game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optionele wilderness sleep out
Kakuli Bush Camp (Norman Carr Safaris)
noord - South Luangwa
U$ 730 - 995 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Kakuli Camp - South Luangwa Zambia Kakuli Camp - South Luangwa Zambia Kakuli Camp - South Luangwa Zambia Kakuli Camp - South Luangwa Zambia Kakuli Camp - South Luangwa Zambia Kakuli Camp - South Luangwa Zambia Kakuli Camp - South Luangwa Zambia Kakuli Camp - South Luangwa Zambia
Kakuli Bush Camp (Norman Carr Safaris) is gesitueerd in het noordelijk deel van South Luangwa. De safari activiteiten in Kakuli kunnen een combinatie zijn van game drives en wandelsafari’s welke worden ondernomen in het noordelijk deel van het national park, aan de westzijde van de Luangwa Rivier; gasten kunnen elke dag beslissen of ze te voet op pad willen of liever per open 4WD, ook avond game drives zijn hier toegestaan.

Kakuli bushcamp is tevens één van de weinige bushcamps die ook in het groene seizoen geopend is. Vanaf 20 januari tot en met 4 april zijn er geen game drives mogelijk en zult u naast wandelsafari’s ook interessante rivier safari’s met de boot kunnen ondernemen. Dit gebied van South Luangwa staat bekend vanwege het weinige toerisme en de beste game viewing van South Luangwa. Optioneel kunt u van kamp naar kamp wandelen, vanaf Kakuli Bush Camp is het een volle dag wandelsafari naar het verderop gelegen Luwi Bush Camp. Uw bagage wordt dan alvast vooruit getransporteerd.

Kakuli Bush Camp bestaat uit 5 luxe rieten chalets in traditionele stijl waaronder één familie chalet met twee slaapvertrekken. Elk tented chalet is gemaakt van materialen uit de natuur en beschikt over canvas ramen met muskietengaas en een en- suite toilet/douche met een binnen en buitendouche. De chalets bieden elk een prachtig uitzicht op de Luwi Rivier.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, bootsafari's seizoensgebonden, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Mchenja Camp (Norman Carr Safaris)
noord - South Luangwa
U$ 730 - 995 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Mchenja Camp - South Luangwa Zambia Mchenja Camp - South Luangwa Zambia Mchenja Camp - South Luangwa Zambia Mchenja Camp - South Luangwa Zambia Mchenja Camp - South Luangwa Zambia Mchenja Camp - South Luangwa Zambia Mchenja Camp - South Luangwa Zambia
Mchenja Camp (Norman Carr Safaris) is één van de luxere kampementen van Norman Carr Safaris, gesitueerd in de noordelijke regio op de westelijke oever van de Luangwa Rivier. Olifanten, leeuwen en luipaarden worden hier vaak gespot, soms van heel dichtbij of zelfs in het kamp, maar ook het zwembad wordt regelmatig door olifanten gebruikt als drinkplaats.

Het kamp is gunstig gelegen, waardoor de game drives overdag kunnen worden afgewisseld tussen de Nsefu sectie en de Mfuwe sectie, meestal tijdens een full day game drive. De safari’s worden in de basis ondernomen per dagdeel waarbij u kunt kiezen uit dag en avond game drives of boeiende wandelsafari’s in de Nsefu sectie.

Mchenja Camp beschikt over 5 grote luxe canvas safari tenten aan de oever van de Luangwa Rivier. Elke safari tent is stijlvol ingericht en beschikt over een ruim slaapvertrek, een en-suite toilet/badkamer voorzien van een douche en een ligbad met vrij zicht en een veranda met uitzicht op de rivier.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Overige accommodaties in noord-South Luangwa:
Kaingo Camp - Mwamba Campinfo@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose