info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Makuzi Beach Lodge
noord Lake Malawi
U$ 100 - 130 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Makuzi Beach Lodge - Lake Malawi Makuzi Beach Lodge - Lake Malawi Makuzi Beach Lodge - Lake Malawi Makuzi Beach Lodge - Lake Malawi Makuzi Beach Lodge - Lake Malawi Makuzi Beach Lodge - Lake Malawi Makuzi Beach Lodge - Lake Malawi
Makuzi Beach Lodge is gesitueerd op de noordelijke oever van Lake Malawi, in een kleine baai met een groot privé zandstrand. Makuzi Beach Lodge beschikt over slechts 11 chalets die verspreid over het terrein liggen met elk uitzicht op het meer. De chalets zijn onderverdeeld in 5 standaard chalets, 3 superior chalets en 3 familie chalets. Elk chalet is voorzien van een muskietennet, plafondventilator, koffie & thee faciliteiten en een en-suite toilet/ douche De superior chalets zijn gebouwd tussen de rotsen, de kamers zijn groter en hebben een meer sfeervolle inrichting. Tevens beschikken deze chalets over een ligbad, een mini bar en een koelkast.

In de centrale lodge bevinden zicht een comfortabele lounge en een binnen en buiten dineergelegenheid. Maar wanneer u het leuk vindt kunt u ook de maaltijden aan een tafeltje in de tuin of op het strand nuttigen.

Naast snorkelen, kajakken en luieren op het strand kunt u een wandeling maken naar de top van de heuvel voor een panoramisch uitzicht of een vishengel huren. Optioneel kunt u een begeleid wandeling door een dorpje of een boottochtje doen waarbij u de visarenden kunt voeden en kan snorkelen bij een eilandje.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt, gebruik van snorkels en kajak.

Exclusief: lunch, diner en drankjes / optionele activiteiten: boottocht, begeleid dorpsbezoek, verhuur vishengels.
Njaya Lodge
noord Lake Malawi / Nkhata Bay
U$ 70 - 90 per kamer
afhankelijk van de reisperiode
title= title= title= title=
Garden chalet
title= title= title= title=
Hoewel er in Nkhata Bay meerdere budget accommodaties zijn, is Njaya Lodge volgens ons het meest comfortabel. De Njaya Lodge bestaat sinds 1993 en is gebouwd op een terrein wat oorspronkelijk een maïsveldje was. Op een steile heuvel met uitzicht op het heldere blauwe water van Lake Malawi.

Njaya is van een backpackers accommodatie uitgegroeid tot een vast onderdeel van de gemeenschap. De Njaya familie van obers, schoonmakers en tuiniers werken er al vanaf het prille begin. De lodge heeft een gezellige sfeer met een bohemien karakter, de fraaie binnen en buiten lounge trekt zowel toeristen als lokale bewoners die regelmatig langskomen voor een praatje of een drankje aan de bar.

De centrale lodge is gelegen op een steile heuvel met een terras vanwaar u uitziet over het blauwe meer en de bekende Ilala veerboot voorbij kunt zien gaan. Het restaurant serveert a la carte lokale maaltijden en een aantal westerse maaltijden. U kunt terecht in het in het restaurant of de naastgelegen lounge met houten meubilair, zithoeken met loungekussens en een gezellige bar. De maaltijden kunt u nuttigen in Njaya Lodge of in het levendige dorp van Nkhata Bay waar diverse lokale restaurantjes te vinden zijn met authentieke gerechten.

;Familie cottage
title= title= title= title=
Njaya Lodge is omringd door tropische bomen en planten waaronder grote mango en vijgen bomen. Stenen trappen en looppaden zijn langs de heuvel aangelegd om u naar uw cottage of chalet en het aangrenzende dorps zandstrand “Chikale Beach” te leiden. De accommodaties zijn eenvoudig en bestaan uit slechts enkele cottages die zijn gelegen in de tuin en aan het strand.

De Garden Chalets liggen tegen de heuvel in de tropische tuin. U kunt ze bereiken door stenen wandelpaden en trappen langs de heuvel. De chalets bestaan uit een ruime kamer met een tweepersoonsbed en twee single bedden, muskietennetten, een en-suite toilet/douche en een kleine veranda met een zitje wat uitziet op het meer en het strand.

Eén cottage beschikt over een ruime kamer, twee single bedden met een muskietennet, een en-suite toilet/douche, een privé veranda en toegang tot een klein privé strandje. De andere cottage bestaat uit twee verdiepingen en beschikt over twee slaapkamers met een tweepersoonsbed en twee single bedden, een muskietennet, een gedeelde toilet/douche, een privé veranda en een eigen looppad naar Chikale Beach.

Optioneel kunt u voor een halve dag een boottocht arrangeren, een aantal lokale bewoners zullen u vergezellen met hun Afrikaanse djembe drums voor de nodige gezelligheid en muziek vergezeld van een strand BBQ.

Uw verblijf is op basis van logies

Exclusief: maaltijden, drankjes / optioneel: boottochtje met beach bbq, drums en visarend voeden / dag trip naar Kande Beach / veerboot en verblijf Likoma Island.
Zulukhuni River Lodge
noord Lake Malawi / alleen bereikbaar via Nkhata Bay
prijs op aanvraag
afhankelijk van de reisperiode
Zulukhuni River Lodge - Lake Malawi Zulukhuni River Lodge - Lake Malawi Zulukhuni River Lodge - Lake Malawi Zulukhuni River Lodge - Lake Malawi Zulukhuni River Lodge - Lake Malawi Zulukhuni River Lodge - Lake Malawi Zulukhuni River Lodge - Lake Malawi Zulukhuni River Lodge - Lake Malawi
Zulukhuni River Lodge is een klein paradijs aan de meest afgelegen noordelijke oever van Lake Malawi. De oever bestaat uit grote rotsblokken met een tropische begroeiing en watervallen, hier en daar een strandje en kleine vissersdorpjes. Dit paradijs ligt behoorlijk afgelegen en is alleen bereikbaar per lange boot transfer. Activiteiten die u hier kunt ondernemen bestaan uit natuurwandelingen met watervallen en beekjes en een natuurlijke glijbaan, snorkelen, zwemmen, rock jumping in het meer en relaxen is de voornaamste bezigheid. Optioneel kunt u een boottochtje doen en een nabijgelegen dorpje aan het strand bezoeken. Bij de accommodatie zelf is geen strand.

De accommodatie bestaat uit dorm rooms en bandas of chalets. De bandas liggen prachtig tussen de rotsen en hebben een privé veranda welke uitziet over het meer. De kamers zijn voorzien van een tweepersoons bed of twee single bedden, een muskietennet, een kastje en een en-suite toilet/douche met koud water. Het kamp is gebaseerd op eco principes en heeft geen elektriciteit.

Het restaurant bevindt zich in het hoofdgebouw en bestaat uit een sfeervol overdekt terras tussen de rotsen met uitzicht over het meer. Ontbijt en lunch worden geserveerd tussen 07:00 en 16:00, het diner dient u voor deze tijd te reserveren. Het diner begint omstreeks 19:30 aan de gezamenlijke dineertafel en biedt keuze uit drie gerechten, de maaltijden zijn uitsluitend vegetarisch.

Uw verblijf is op basis van logies inclusief boottransfer vanauit Nkhata Bay

Exclusief: maaltijden en drankjes

Makuzi Beach Lodge - Lake Malawi Makuzi Beach Lodge - Lake Malawi Makuzi Beach Lodge - Lake Malawi Makuzi Beach Lodge - Lake Malawi Makuzi Beach Lodge - Lake Malawi Makuzi Beach Lodge - Lake Malawi
WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose