info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Mkulumadzi (Robin Pope Safaris)
Majete Game Reserve / in het park
U$ 450 - 535 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Mkulumadzi - Majete Malawi Mkulumadzi - Majete Malawi Mkulumadzi - Majete Malawi Mkulumadzi - Majete Malawi Mkulumadzi - Majete Malawi Mkulumadzi - Majete Malawi Mkulumadzi - Majete Malawi Mkulumadzi - Majete Malawi
Mkulumadzi (Robin Pope Safaris) is gelegen in het Majete Wildlife Reserve, tussen de Shire Rivier en de Mkulumadzi Rivier. Toegang tot de lodge is alleen via een avontuurlijke (stevige) houten loopbrug over de rivier.

De safari’s worden in dagdelen ondernomen waarbij u ochtend en namiddag game drives in open 4WD, een bushwalk of een bootsafari over de Shire Rivier kunt ondernemen. Als activiteit kunt u ook een wandeling naar naar de Kapichira Falls of een klim naar de top van de Majete Hill ondernemen voor een panoramisch uitzicht.

Mkulumadzi beschikt over 8 zeer ruime safari chalets, waaronder 1 honeymoon chalet en 2 familie chalets. Elk luxe chalet is sfeervol ingericht met lichte en natuurlijke kleuren om een ruimtelijk gevoel te creëren. De chalets zijn voorzien van grote slaapvertrekken, kingsize bedden met gedrapeerde klamboe, airconditioning, een lounge, een minibar, koffie & thee faciliteiten en een en-suite toilet/douche ruimte voorzien van dubbele wasbassins, een bad, een binnen en buitendouche. Een houten privé veranda strekt zich uit vanaf uw slaapvertrek waar u kunt relaxen en zicht heeft op de rivier. Voor hen die graag een privé lunch of diner willen genieten op hun eigen veranda, kunnen dat van te voren aangeven bij de kampleiding, dan wordt er tijdens het moment dat u op safari bent, een tafel alvast keurig voor u gedekt. Hoewel de chalets open-fronted zijn, zijn ze elk voorzien van opgerolde tentdoeken met rits welke eventueel bij regen of wind afgerold kunnen worden.

Houten looppaden verbinden de chalets met een open fronted open boma voorzien een gemeenschappelijke lounge met barfaciliteit, een kleine souvenirshop, een dineerruimte en een grote veranda met een terras dat uitziet op de rivier. Het houten looppad leidt verder naar een nabijgelegen klein zwembad met enkele loungebedden met uitzicht op de rivier.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend en middag game drives in open 4WD, bootsafari’s over de Shire River, bushwalks en professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Thawale Lodge
Majete Game Reserve / in het park
U$ 210 - 250 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Thawale Lodge - Majete Malawi Thawale Lodge - Majete Malawi Thawale Lodge - Majete Malawi Thawale Lodge - Majete Malawi Thawale Lodge - Majete Malawi Thawale Lodge - Majete Malawi Thawale Lodge - Majete Malawi Thawale Lodge - Majete Malawi
De Thawale Lodge bevindt zich binnen het Majete Game Reserve en een uitstekend alternatief voor hen met een wat kleinere beurs. De safari’s worden in dagdelen ondernomen waarbij u ochtend en namiddag game drives in open 4WD, een bushwalk of een bootsafari over de Shire Rivier kunt ondernemen.

Thawale Lodge beschikt over 7 tented chalets onderverdeeld in 5 standaard chalets, 1 luxe chalet en 1 familie chalet. De standaard chalets zijn eenvoudig ingericht en voorzien van een en-suite toilet/douche en eigen veranda met zitje dat uitziet op de bush en een nabijgelegen waterpoel. De luxe tented chalet is wat ruimer, is voorzien van een mooie met steen gedecoreerde en-suite toilet/douche in de openlucht met verzonken bad en een veranda welke het beste zicht biedt op de waterpoel. Omwille de privacy liggen de tented chalets op voldoende afstand van elkaar.

De waterpoel wordt in de avonduren verlicht zodat u voorbijkomend het wild goed kunt zien. Zowel overdag als in de avonduren kunt u hier soms olifanten, buffels en ander wild zien dat komt drinken of baden. Het centrale deel van het kamp omvat een half open boma met een terras, binnen bevindt zich een dineerruimte, een bar en een zithoek.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, ochtend en namiddag game drives in open 4WD, bushwalks, bootsafari's, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes
Ngona Lodge
Majete Game Reserve / buiten het park
U$ 135 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Ngona Lodge - Majete Malawi Ngona Lodge - Majete Malawi Ngona Lodge - Majete Malawi Ngona Lodge - Majete Malawi Ngona Lodge - Majete Malawi Ngona Lodge - Majete Malawi Ngona Lodge - Majete Malawi
De Ngona Lodge is een voordelig alternatief gelegen net buiten het Majete Game Reserve, maar dichtbij de ingang. De logde is gelegen op een mooie locatie aan de Shire Rivier en kent een vriendelijke en ontspannen sfeer. Omdat de lodge net buiten Majete is gesitueerd kunnen game drives in open 4WD en bootsafari’s optioneel worden gearrangeerd. Er leidt een verharde dwars door diverse dorpjes naar het reservaat, leuk om eens te bezoeken en u kunt gebruik maken van mountainbikes van de lodge.

De accommodatie bestaat uit slechts 4 chalets waaronder 1 familie chalet en een kampeerterrein. Elk chalet beschikt over een eenvoudige houten inrichting, een tweepersoonsbed of twee single bedden met een muskietennet en een en-suite toilet/douche. Voor de chalet bevindt zich een kleine overdekte veranda met een zitje. De familie chalet biedt plaats aan 4 personen en is tevens voorzien van een stapelbed met een muskietennet.

De centrale lodge is deels open-fronted, hier bevinden zich het restaurant, een bar en pooltafel. Zonnebaden en luieren kunt u bij het aangrenzende zwembad met parasols en loungebedden.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden en gebruik van mountainbikes.

Exclusief: drankjes en optionele activiteiten: game drive of bootsafari in Majete en park entreegelden.
Fisherman's Rest
Blantyre (en-route naar Majete)
U$ 150 - 195 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Fisherman's Rest - Blantyre Malawi Fisherman's Rest - Blantyre Malawi Fisherman's Rest - Blantyre Malawi Fisherman's Rest - Blantyre Malawi Fisherman's Rest - Blantyre Malawi Fisherman's Rest - Blantyre Malawi Fisherman's Rest - Blantyre Malawi Fisherman's Rest - Blantyre Malawi
Fisherman´s Rest ligt op de route naar het Majete Game Reserve, vlakbij Blantyre. Fisherman’s Rest is een kleinschalige accommodatie met een zeer persoonlijke en vriendelijk, gelegen in een klein privé reservaat, op een hoog plateau boven de Shire Rivier welke fraai uitziet over de Shire Vallei met prachtige groen glooiende heuvels.

Voor hen die op zoek zijn naar een culturele ervaring in een relaxte en persoonlijke sfeer biedt Fisherman´s Rest erg leuke mogelijkheden. Ook voor families met kinderen die naar Malawi afreizen is een projectdag eigenlijk een must en ontzettend leuk, leerzaam, interactief en nuttig voor jong en oud. Vraag ons gerust naar meer informatie.

De accommodaties zijn eenvoudig doch zeer comfortabel, onderverdeeld in een Family Lodge, de Woodland Rooms, het Mbane House en twee Bushcamp Hides welke gebouwd zijn op palen en verder weg op het terrein zijn gesitueerd. Fisherman's Rest is omringd door een tropische tuin en buiten de tuin strekt zich een bosachtig terrein waar u vrij kunt rondwandelen over enkele wandelpaden. Het terrein word regelmatig bezocht door allerlei klein rondscharrelend wild als impala's en everzwijnen. Vanaf het zwembad heeft u een panoramisch uitzicht over de Shire vallei. Bij de receptie bevindt zich een kleine souvenir winkel en een klein restaurant waar u een snack, een drankje en de maaltijden kunt nuttigen en wifi kunt ontvangen. Bij mooi weer worden de tafels en stoelen op het buitenterras geplaatst waar u bij heldere lucht kunt genieten van het mooie panoramische uitzicht. De medewerkers van de lodge zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam en zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

Foto's: familie Vandooren
Fisherman's Rest - Blantyre Malawi Fisherman's Rest - Blantyre Malawi Fisherman's Rest - Blantyre Malawi Fisherman's Rest - Blantyre Malawi
Op korte afstand van de lodge liggen een hoeveelheid aan dorpjes verspreid waar u van harte welkom bent. Tijdens een cultureel project bezoek kunt u kennis maken met de lokale bevolking en kunnen er diverse activiteiten worden ondernomen waarbij, wanneer van gewenst, u ook betrokken kunt worden. Alles gaat in een gemoedelijke sfeer, niets moet, er is geen vast schema en een flexibele dagindeling.

U kunt denken aan het bezoeken van een lokale kerk bijeenkomst, een bezoek aan een schooltje of weeshuis. Ter ondersteuning kunt u een middag onderwijs geven in IT vaardigheden, in rekenen, schrijven, aardrijkskunde of Engelse les, of samen met de lokale kinderen sport en spel organiseren. Of bezoek Malawiaanse pottenbakkerij en doe zelf mee, of help een paar uur mee op het land met lokale gereedschap bij graafwerkzaamheden ter reparatie van boreholes of help mee bij het planten van bomen enzovoorts.

U kunt vanuit uw verblijf in Fisherman’s Rest ook eventueel een dagtrip naar Majete, Satemwa of Zomba ondernemen.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, gebruik van mountainbikes en bezoek en/of deelname community projects.

Exclusief: drankjes / optionele activiteiten: game drive of bootsafari in Majete en park entreegelden - Blantyre stadstour - dagtrip naar Satemwa of Zomba
WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose