info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Kafunta River Lodge
Mfuwe sectie - South Luangwa / buiten het park
U$ 485 - 630 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
standaard chalet
Kafunta River Lodge - South Luangwa Zambia Kafunta River Lodge - South Luangwa Zambia Kafunta River Lodge - South Luangwa Zambia Kafunta River Lodge - South Luangwa Zambia Kafunta River Lodge - South Luangwa Zambia Kafunta River Lodge - South Luangwa Zambia Kafunta River Lodge - South Luangwa Zambia Kafunta River Lodge - South Luangwa Zambia
Kafunta River Lodge Kafunta River Lodge is gesitueerd net buiten het South Luangwa National Park. De lodge is gelegen op de oever van de Luangwa Rivier en beschikt over 8 luxe rieten chalets en 2 suites, gebouwd op een verhoogd houten platform welke uitzien op de vlakte die seizoengebonden overstroomt. Met een pontoon boot kunt u, afhankelijk van de waterstand, ook het wild rond de Luangwa Rivier te verkennen. De safari activiteiten worden ondernomen in dagdelen in de Mfuwe sectie en bestaan uit dag en avond game drives in een open 4WD of wandelsafari's.

luxury chalet
Kafunta River Lodge - South Luangwa Zambia Kafunta River Lodge - South Luangwa Zambia Kafunta River Lodge - South Luangwa Zambia Kafunta River Lodge - South Luangwa Zambia Elk ruime chalet is ingericht met twin bedden (converteerbaar als tweepersoonsbed), een klamboe, plafondventilator, koffie & thee faciliteiten, een minibar, een veiligheidskluisje en een en-suite toilet/douche.

De 2 luxe suites liggen iets verder weg van de centrale booma. Ze zijn ruimer en beschikken tevens over een luxe badkamer en een lounge met uitkijk veranda op de tweede etage. Op verzoek kan men een nacht een sleepout ondernemen op het verhoogde uitkijkdek.

Er is een centrale rieten lodge gelegen in de schaduw van een grote mangoboom met een overdekte dineerruimteruime en een lounge. De open-fronted boma beschikt over een grote grote uitkijkveranda met een terras welke boven de rivier uitstrekt en een mooi uitziet de overstromingsvlakte. Tevens is er een verzonken kampvuurplaats met rondom een gezellige en comfortabele zithoek vanwaar u kunt genieten van het uitzicht. Bij mooi weer wordt de dineertafel naast de kampvuurplaats opgesteld. Overige faciliteiten in de lodge zijn een plunge pool, een kleine gym en een wellness spa

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, bootsafari´s afhankelijk van de waterstand, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Flatdogs Camp
Mfuwe sectie - South Luangwa / buiten het park
U$ 300 - 435 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia
Flatdogs Camp is gesitueerd op de oever van de Luangwa Rivier, net buiten het national park. Het is een wat grotere accommodatie met een gezellige en vriendeijke sfeer en aan te bevelen om haar goede prijs en kwaliteit verhouding. Ondanks dat Flatdogs over een ruim aantal accommodaties beschikt zijn deze wel verspreid en sommige vrijwel afgezonderd gelegen op het terrein met eigen faciliteiten.

Het Flatdogs Camp bestaat uit 3 safari chalets, 7 luxe safari tenten en 3 standaard safari tenten. Dan is er nog een fraai privé ‘Jackalberry Tree House’ en een luxe privé tent ‘Crocodile’s Nest voor families of groepen tot maximaal 4/5 personen.

De safari’s worden ondernomen in dagdelen in de Mfuwe sectie van het park. Hierbij kunt u kiezen uit ochtend en namiddag game drives welke pas in de avond zullen eindigen. Indien gewenst kunt u ook optioneel een wandelsafari ondernemen, deze dienen van te voren te worden aangevraagd – bij reservering vermelden.

Tussen de safari’s door kunt u gebruik maken van een comfortabele overdekte lounge en het restaurant waar u kunt genieten van een lunch of waar u een drankje kunt bestellen op het terras aan het zwembad. Het zwembad is voorzien van loungebedden en parasols en wordt regelmatig bezocht door wild dat komt drinken.

safari chalet
Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia
De 3 safari chalets zijn het dichtst bij de centrale lodge en het zwembad gelegen. Elk chalet beschikt over een bovenverdieping met een slaapvertrek voorzien van twin bedden voor twee of drie gasten met een eigen en-suite toilet/douche op de benedenverdieping en er is een slaapvertrek met een tweepersoonsbed op de benedenverdieping eveneens met eigen en-suite faciliteiten. Een enkele chalets beschikt tevens over een kleine lounge tussen de twee slaapvertrekken in voorzien van een koelkastje en thee en koffie faciliteiten.

De familiechalet is wat groter en heeft in totaal drie slaapvertrekken en een kleine lounge. Alleen de twee kamers op de benedenverdieping zijn met en-suite faciliteiten. Er is een wenteltrap welke vanuit de lounge leidt naar een loft op bovenverdieping met een slaapvertrek en een uitkijk veranda. De veranda is een heerlijke plek om te ontspannen en de zonsondergang te zien en kijkt uit op de Luangwa Rivier. In de loft staan nog twee eenpersoonsbedden, maar dit slaapvertrek heeft geen eigen en-suite faciliteiten.

luxury safari tent
Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia
De 7 luxe safari tenten waaronder de honeymoon tent en een familie tent zijn wat verder weg gelegen van de centrale lodge. Ze zien uit op de rivier en de honeymoon tent op een lagune waar regelmatig giraffes komen te drinken en olifanten en nijlpaarden een modderbad nemen. Deze luxe tenten beschikken over een deels open en-suite toilet/douche, elektriciteit, een muskietennet, een ventilator, een veiligheidskluisje en koffie & thee faciliteiten.

standaard safari tent
Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia Flatdogs Camp - South Luangwa Zambia
De 3 standaard safari tenten liggen het verst weg van de centrale lodge en hebben meer een bush setting. Deze tenten zijn wat kleiner en beschikken over een deels open en-suite toilet/douche, elektriciteit, een muskietennet en een ventilator. Er is geen veiligheidskluisje en er zijn geen koffie & thee faciliteiten.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes / optionele wandelsafari
Jackalberry Tree House (privé verblijf met privé gids & eigen voertuig)
Mfuwe sectie - South Luangwa / buiten het park
U$ 370 - 465 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Jackalberry Tree House - South Luangwa Zambia Jackalberry Tree House - South Luangwa Zambia Jackalberry Tree House - South Luangwa Zambia Jackalberry Tree House - South Luangwa Zambia Jackalberry Tree House - South Luangwa Zambia Jackalberry Tree House - South Luangwa Zambia
In het Jackalberry Tree House heeft u beschikking over een privé voertuig en een privé gids vanaf 4 personen. Het Jackal Berry Tree House is een aanrader voor hen die de bush optimaal willen beleven. De ‘tree house’ is een ideale accommodatie voor de romantici of een familie of kleine groep tot max. 5 personen en is geheel privé te reserveren.

Het Tree House is gebouwd op ongeveer 2 meter hoge palen en ligt verscholen onder drie grote Ebony bomen. Het kamp vormt onderdeel van het Flatdogs Camp, maar bevindt zich op ruime afstand van het hoofdkamp. Jackalberry Tree House beschikt over twee slaapvertrekken beide met en-suite toilet/douche. Bent u met 5 personen dan zal in één van de twee slaapkamers een extra bed geplaatst worden. De slaapvertrekken zijn met elkaar verbonden door een houten game viewing deck voorzien van een terras met dineertafel en een comfortabele zithoek. U kunt hier heerlijk relaxen en uitzien naar het wild dat zo af en toe voorbij komt lopen. Het Tree House is geheel open-fronted waardoor u volop kunt genieten van het uitzicht, de geuren en geluiden van de Afrikaanse bush.

Verder is het Tree House voorzien van koffie & thee faciliteiten en een koelkastje met drankjes, een ‘honesty bar’, dit houdt in dat u elk drankje dat u gebruikt noteert en wanneer u vertrekt betaalt u wat u heeft verbruikt. De maaltijden kunt u laten serveren op uw eigen game viewing deck. Of u kunt deze nuttigen in het à la carte restaurant van het Flatdogs Camp. Er is een draagbare zender waarmee u contact kunt leggen met de receptie van Flatdogs Camp zodat u, wanneer u maar wilt om een service of een voertuig kunt verzoeken om u naar het restaurant of de bar te brengen. Tijdens uw verblijf kunt u tevens gebruik maken van de faciliteiten van het Flatdogs Camp, zoals het restaurant en het zwembad.

Uw verblijf met 4 personen is geheel privé inclusief: maaltijden & snacks, laundry service, privé voertuig & privé gids vanaf 4 personen, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari op aanvraag, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes
Crocodile's Nest (privé verblijf met privé gids & eigen voertuig)
Mfuwe sectie - South Luangwa / buiten het park
U$ 437 - 570 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Crocodile's Nest - South Luangwa Zambia Crocodile's Nest - South Luangwa Zambia Crocodile's Nest - South Luangwa Zambia Crocodile's Nest - South Luangwa Zambia Crocodile's Nest - South Luangwa Zambia Crocodile's Nest - South Luangwa Zambia
Het Crocodile’s Nest is een aanrader voor hen die de bush optimaal willen beleven en is een ideale privé accommodatie voor een familie of kleine groep tot max. 6 personen. Crocodile’s Nest vormt onderdeel van het Flatdogs Camp, maar bevindt zich op ruime afstand van het hoofdkamp.

De accommodatie beschikt over twee slaapvertrekken, beide met een deels open en-suite toilet/douche. Bent u met 5 of 6 personen dan zal in de andere slaapvertrekken een extra bed geplaatst worden. De slaapvertrekken zijn met elkaar verbonden door een houten game viewing deck dat uitstrekt naar een terras met picknick tafel, een comfortabele buiten zithoek, een privé plunge pool met ligbedden en parasols. De tented chalet is open-fronted met uitzicht op een open vlakte, op het terras kunt u heerlijk relaxen en uitzien naar het wild dat zo af en toe voorbij komt lopen. Binnen bevindt zich een ruime open-fronted woonkamer voorzien van koffie & thee faciliteiten, een zithoek en een dineertafel. De maaltijden worden geserveerd bij uw accommodatie en er wordt gebruik gemaakt van een ‘honesty bar’, dit houdt in dat u elk drankje dat u gebruikt noteert en wanneer u vertrekt betaalt u wat u heeft verbruikt.

Er is een draagbare zender waarmee u contact kunt leggen met de receptie van Flatdogs Camp zodat u, wanneer u maar wilt om een service of een voertuig kunt verzoeken om u naar het restaurant of de bar te brengen. Tijdens uw verblijf kunt u tevens gebruik maken van de faciliteiten van het Flatdogs Camp, zoals het restaurant en het zwembad.

Uw verblijf met 4 personen is geheel privé inclusief: maaltijden & snacks, laundry service, privé voertuig & privé gids vanaf 4 personen, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari op aanvraag, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes
Track & Trail River Camp
Mfuwe sectie - South Luangwa / buiten het park
U$ 360 - 460 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia
Het Track & Trail River Camp ligt niet ver van de hoofdingang van het national park. Het is een vriendelijke lodge welke wordt gemanaged door de eigenaren Peter Geraerdts en Kirsten, beide Nederlander. Peter Geraerdts is een gepassioneerd natuur en wildife fotograaf en tevens professioneel wildlife gids en neemt u graag zelf mee op safari. Tijdens u verblijf kunt u vrij deelnemen aan dag en avond game drives en kunt u op aanvraag ook een wandelsafari ondernemen.

Wie van fotografie houdt en daar graag uitgebreid de tijd voor neemt, kan een normaal verblijf in Track & Trail River Camp afwisselen met één of meerdere dagen een privé fotografie safari  onder begeleiding van Peter Geraerdts (nederlandstalig). Er gaan dan geen andere gasten mee en u maakt gebruikt van een safari voertuig met speciale armsteunen en beanbags voor fotografie.

river chalet
Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia
Dit kleinschalige kamp is met 10 accommodaties is een goed alternatief voor de duurdere lodges in deze omgeving. Het kamp ligt direct aan Luangwa Rivier met een mooi uitzicht op de rivier waar regelmatig nijlpaarden te zien zijn. Er zijn 3 river chalets op een verhoogd stenen platform met uitzicht op de rivier. De ruime slaapvertrekken zijn ingericht met een twin bedden of een tweepersoonsbed, een klamboe, een ventilator, een veiligheidskluisje, thee & koffie faciliteiten, een en-suite toilet/badkamer en voor de chalet een kleine veranda met een zitje.

bush chalet
Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia
Of u kunt u kiezen voor de 4 meer verscholen chalets in de bush. De ruime slaapvertrekken zijn ingericht met een twin bedden of een tweepersoonsbed, een klamboe, een ventilator, een veiligheidskluisje, thee & koffie faciliteiten, een en-suite toilet/badkamer en voor de chalet een kleine veranda met een zitje.

chalet met twee verdiepingen
Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia Track & Trail Camp - South Luangwa Zambia
Hiernaast zijn er 4 chalets met twee verdiepingen, waarvan twee chalets dienen als familie chalet. De ruime slaapvertrekken op de benedenverdieping zijn ingericht met een twin bedden of een tweepersoonsbed, een klamboe, een ventilator, een veiligheidskluisje, thee & koffie faciliteiten en een en-suite toilet/badkamer. Op de bovenverdieping is een lounge en een uitkijkveranda met een zitje. De familiechalets bieden plek aan 4 personen met boven en beneden een slaapvertrek en een gedeelde toilet/badkamer.

De dineerruimte, een lounge en een bar bevinden zich in een open-fronted boma welke een fraai uitzicht biedt op de rivier. Hier kunt u dagelijks terecht voor een smakelijke maaltijd, een verfrissend drankje of om uw persoonlijke safari ervaringen te delen met andere gasten. Andere aanwezige faciliteiten zijn een wellness spa, een kleine open bush gym en een zwembad dat grenst aan de rivier zodat u ook vanaf uw zonnebed het wild kunt aanschouwen.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes / privé fotografie safari of workshop / wandelsafari op aanvraag
Nkwali Camp (Robin Pope Safaris)
Mfuwe sectie - South Luangwa / buiten het park
U$ 535 - 745 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Nkwali Camp - South Luangwa Zambia Nkwali Camp - South Luangwa Zambia Nkwali Camp - South Luangwa Zambia Nkwali Camp - South Luangwa Zambia Nkwali Camp - South Luangwa Zambia Nkwali Camp - South Luangwa Zambia Nkwali Camp - South Luangwa Zambia Nkwali Camp - South Luangwa Zambia
Nkwali Camp (Robin Pope Safaris) is gelegen aan de oever van de Luangwa Rivier, net buiten het national park. Een voordeel van dit kamp is dat het exclusieve toegang heeft tot het national park per pontoon boot geschikt voor één safari voertuig. Dit voorkomt dat u de in de rij hoeft te staan bij het soms drukke checkpoint bij de Mfuwe brug, welke de meeste accommodaties toegang verschaft tot het park. Zoals in elke Robin Pope accommodatie bent u verzekerd van een excellente service. U kunt u in Nkwali een ingetogen elegantie vinden op een prachtige locatie. De aangeboden safari activiteiten bestaan uit dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s en een bezoek aan een nabijgelegen dorpje. Afhankelijk van het seizoen en de waterstand is het vanaf december ook mogelijk een rivier safari per boot ondernemen.

Het luxe kamp beschikt over slechts 6 ruime chalets voorzien van rieten daken en een sfeervolle inrichting. Elk chalet beschikt over twin bedden of een kingsize bed, een muskietennet, een schrijfbureau, een zithoek en een en-suite open toilet/douche voorzien van dubbele wastafels. Het half open ontwerp en de privé veranda met een zitje geven gasten een mooi uitzicht op de rivier waar regelmatig nijlpaarden te zien zijn. Ook kan men soms vanuit het kamp een luipaard spotten die langs de oever van de rivier rondzwerft. Dineren doet u in de open centrale booma, waar zich tevens een lounge en een bar bevinden. Afhankelijk van het seizoen zal een lange tafel langs de oever worden gedekt voor een al fresco diner. Op een verhoogd houten dek boven het water bevindt zich het terras vanwaar u tussen de safari’s door met een koel drankje van het uitzicht kunt genieten.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, bootsafari´s afhankelijk van de waterstand, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Luangwa River Camp (Robin Pope Safaris)
Mfuwe sectie - South Luangwa / buiten het park
U$ 520 - 680 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Luangwa River Camp - South Luangwa Zambia Luangwa River Camp - South Luangwa Zambia Luangwa River Camp - South Luangwa Zambia Luangwa River Camp - South Luangwa Zambia Luangwa River Camp - South Luangwa Zambia Luangwa River Camp - South Luangwa Zambia Luangwa River Camp - South Luangwa Zambia
Luangwa River Camp (Robin Pope Safaris) is gelegen op de oever van de Luangwa Rivier net buiten het national park. Het ontwerp van de centrale booma met een lounge en een dineerruimte is gebaseerd op een oosterse sfeer compleet met vijvers, bananenbomen, tropische plantenbakken en gipszuilen, hetgeen vrij ongebruikelijk is voor een safari kamp. De strakke houten veranda met een terras, enkele loungebedden en een infinity pool geven het geheel een luxe uitstraling. U kijkt uit op een groot verzorgd gazon met sausage trees en Ebony bomen met daarachter de Luangwa Rivier. Geregeld zijn er vanaf het terras olifanten en klein grazend wild te spotten. Zoals in elke Robin Pope accommodatie bent u verzekerd van een excellente service.

Luangwa River Camp - South Luangwa Zambia Luangwa River Camp - South Luangwa Zambia Luangwa River Camp - South Luangwa Zambia Luangwa River Camp - South Luangwa Zambia

Luangwa River Camp beschikt over 5 ruime chalets van steen met een rieten dak. Elk chalet is voorzien van twee eenpersoonsbedden of een groot tweepersoonsbed onder een ruime inloopklamboe, opbergruimte, een zithoek met een chaisse longue, ventilator, veiligheidskluisje en een en-suite faciliteiten. De badkamer beschikt over een douche, een verzonken ligbad, dubbele wastafels, badjassen en enkele toiletartikelen.

Een voordeel van dit kamp is dat het exclusieve toegang heeft tot het national park per pontoon boot geschikt voor één safari voertuig. Dit voorkomt dat u de in de rij hoeft te staan bij het soms drukke checkpoint bij de Mfuwe brug, welke de meeste accommodaties toegang verschaft tot het park. Tijdens uw verblijf kunt u vrij deelnemen aan dag en avond game drives in open 4WD en wandelsafari’s. Van december t/m april staat het water in de rivier meestal hoog genoeg waardoor ook bootsafari’s mogelijk zijn.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, bootsafari´s afhankelijk van het seizoen, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Chinzombo Camp (Norman Carr Safaris)
Mfuwe sectie - South Luangwa / buiten het park
U$ 1.150 - 1.595 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Chinzombo Camp - South Luangwa Zambia Chinzombo Camp - South Luangwa Zambia Chinzombo Camp - South Luangwa Zambia Chinzombo Camp - South Luangwa Zambia Chinzombo Camp - South Luangwa Zambia Chinzombo Camp - South Luangwa Zambia Chinzombo Camp - South Luangwa Zambia Chinzombo Camp - South Luangwa Zambia
Chinzombo (Norman Carr Safaris) behoort tot een klasse apart met haar moderne strakke stijl en biedt ultiem comfort.

Het luxueuze kampement beschikt over 6 unieke open-fronted villa’s van 150 m² oppervlakte met een panoramisch uitzicht over de Luangwa Rivier. Rieten en canvas wanden scheiden de villa’s in drie ruimtes welke elk op subtiele wijze met elkaar verbonden zijn. De en-suite toilet/badkamer biedt eveneens een vrij uitzicht op de rivier, maar kan worden afgeschermd door middel van een stevig gordijn. Hiernaast beschikt elke villa over een ruime veranda met comfortabele loungebedden, loungebanken, een tafel en een privé plunge pool om tussen de safari’s door heerlijk te kunnen ontspannen in de schaduw van de bomen terwijl een u op uw wenken wordt bediend. Optioneel kunt u zich ook laten verwennen in de spa waar u kunt genieten van een weldadige massage of gezichtsbehandeling.

De centrale lounge is rondom open voor een goed uitzicht op de omgeving, de grote ronde zitbank is een ideale plek om overdag of ‘s avonds te ontspannen terwijl u kunt genieten van het uitzicht en de geluiden van de bush om u heen. In de lounge is er ook Wifi ontvangst. Een stenen terras leidt naar een aangrenzende plunge pool en een verzonken vuurplaats met lounge hoek waar men na zonsondergang kan genieten van een aperitief. Het diner wordt al fresco geserveerd aan een lange dineertafel, of wenst u juist meer privacy dan kan er ook een privé tafel voor u gedekt worden.

Tijdens uw verblijf kunt u vrij deelnemen aan dag en avond game drives in open 4WD of wandelsafari’s. Eventueel kunt u een bezoek brengen aan een dorpje of Tribal Textiles.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Croc Valley Camp
Mfuwe sectie - South Luangwa / buiten het park
U$ 300 - 330 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Croc Valley Camp - South Luangwa Zambia Croc Valley Camp - South Luangwa Zambia Croc Valley Camp - South Luangwa Zambia Croc Valley Camp - South Luangwa Zambia
safari tent
Croc Valley Camp - South Luangwa Zambia Croc Valley Camp - South Luangwa Zambia Croc Valley Camp - South Luangwa Zambia Croc Valley Camp - South Luangwa Zambia
Croc Valley Camp is gelegen op de oever van de Luangwa Rivier op 5 minuten rijden van de ingang van het national park. Het is een eenvoudig doch comfortabel kampement en beschikt tevens over een camping ground. Het is populair onder hen met en kleinere beurs. Er heerst een gezellige sfeer en het is een komen en gaan van gasten.

De aangeboden safari activiteiten bestaan uit dag en avond game drives in open 4WD of optioneel een wandelsafari in de ochtend. Tussen de safari’s door bent u terug in het kamp voor een smakelijke lunch en heeft u tijd om te relaxen. Regelmatig bezoeken allerlei wilde dieren het kamp, zoals olifanten, bavianen, nijlpaarden en antilopen. Ze wandelen langs de chalets of dwars door de centrale lodge, om deze reden beschikt het kamp dan ook over een nijlpaard vriendelijk zwembad. Wilt u overdag niet luieren aan het zwembad, dan zoekt u misschien liever één van de hangmatten op met een goed boek. Ook bij de bar en het restaurant kunt u terecht voor een koel drankje of een snack terwijl u een perfect uitzicht heeft op de rivier en de nijlpaarden.

De comfortabele safari tenten zijn elk eenvoudig ingericht met een tweepersoons of twee single bedden, een tafeltje naast het bed, een opbergkastje, een schrijftafel, een ventilator, een en-suite toilet/douche en voor de deur een zitje met rieten stoelen en uitzicht op de rivier. De ramen en de deur zijn gemaakt van gaas en de voorkant van de tent kan geheel worden geopend.

safari chalet
Croc Valley Camp - South Luangwa Zambia Croc Valley Camp - South Luangwa Zambia Croc Valley Camp - South Luangwa Zambia Croc Valley Camp - South Luangwa Zambia
De verhoogde rieten safari chalets zijn op palen gebouwd vanwege de seizoensgebonden overstromingen. Elk chalet beschikt over een eenvoudige inrichting met een tweepersoons of twee single bedden, een muskietennet, een en-suite toilet/douche, een kleine kitchenette en een veranda met een bankje ziet uit op de bush.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes / optionele wandelsafari
Thornicroft Lodge
Mfuwe sectie - South Luangwa / buiten het park
U$ 405 - 445 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Thornicroft Lodge - South Luangwa Zambia Thornicroft Lodge - South Luangwa Zambia Thornicroft Lodge - South Luangwa Zambia Thornicroft Lodge - South Luangwa Zambia Thornicroft Lodge - South Luangwa Zambia Thornicroft Lodge - South Luangwa Zambia Thornicroft Lodge - South Luangwa Zambia Thornicroft Lodge - South Luangwa Zambia
Thornicroft Lodge behoort tot één van de voordeligste accommodaties gelegen net buiten het South Luangwa National Park. De lodge beschikt over 9 chalets van 44m² waardoor er ruimte is om een extra bed bij te zetten zodat deze ook geschikt is voor maximaal 3 personen. Elk chalet is voorzien van bedden met walk-in muskietennet, en-suite toilet/douche en biedt uitzicht over de Luangwa Rivier. In het centrale deel van de lodge is de bar, een open lounge, een restaurant en een zwembad te vinden. De aangeboden activiteiten omvatten dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, een bezoek aan de Bush Spa van Mfuwe Lodge en bezoek aan Mfuwe village of Tribal Textiles.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, dag en avond game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes / optionele wandelsafari


info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose