info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Mbali Mahale Lodge
Mahale National Park
U$ 650 - 1.130 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Mbali Mahale Lodge - Tanzania Mbali Mahale Lodge - Tanzania Mbali Mahale Lodge - Tanzania Mbali Mahale Lodge - Tanzania Mbali Mahale Lodge - Tanzania Mbali Mahale Lodge - Tanzania Mbali Mahale Lodge - Tanzania Mbali Mahale Lodge - Tanzania
Mbali Mahale Lodge is gesitueerd op de strandachtige oever van Lake Tanganyika met op de achtergrond de Mahale Mountains. Vanaf de airstrip van Mahale wordt u per ± 60 tot 90 minuten boottransfer naar de lodge gebracht, de duur van het varen is afhankelijk van de weercondities.

Mbali Mahale Lodge is gelegen aan de rand van het territorium van een groep van 70 chimpansees waardoor u vrijwel verzekerd kunt zijn een onvergetelijke ontmoeting te ervaren. Naast boeiende zoektochten naar de Chimpansees, kunt u ter plaatse optioneel een boottochtje ondernemen naar een lokaal dorpje, een vissafari ondernemen of gaan kajakken langs de oevers waar u vogels, soms otters, een nijlpaard of krokodil kan zien. Maar omdat u zich ver van de bewoonde wereld bevindt en de natuur hier werkelijk prachtig is kunt u natuurlijk ook gewoon relaxen en genieten van de omgeving van uw chalet.

De 10 ruime tented chalets met rieten daken liggen verspreid op de zanderige oever en hoewel sommige chalets wat meer naar achteren liggen tegen het woud, bieden alle uitzicht op het strand en het meer. De tented chalets zijn op een verhoogd houten platform gebouwd en hebben elk een kleine veranda met een zitje. Ze beschikken over een ruim slaapvertrek met kingsize bedden met walk-in klamboe en eenvoudig houten en rotan meubilair. Achter een houten wand dat achter het bed geplaats is bevindt zich de en-suite toilet/douche met twee wastafels. Aan weerszijden van de tent zitten drie grote gazen ramen die een lichte koele bries doorlaten, naar wens kunnen deze natuurlijk gesloten worden.

Een grote centrale open boma is op het strand gelegen, hier vindt u een lounge met barfaciliteit, een kleine wildlife bibliotheek en een dineerruimte. Op de bovenverdieping is een kleine loft met enkele zitzakken dat uitzicht biedt op het meer. De maaltijden worden in de boma geserveerd maar ook indien gewenst op het strand. Tijdens uw verblijf wordt er over het algemeen één keer een strand barbecue georganiseerd.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, Chimpansee trekking, gebruik van kajakken, een 2 uur durende boottrip met keuze uit:een boot tochtje op zoek naar nijlpaarden en leer hoe lokale bewoners vissen of vaar naar een nabijgelegen vissersdorpje voor een cultureel bezoek, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Greystroke Mahale (Nomad Tanzania)
Mahale National Park
U$ 860 - 1.650 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Aanbieding 4 voor 3 & 7 voor 5
Greystroke Mahale - Tanzania Greystroke Mahale - Tanzania Greystroke Mahale - Tanzania Greystroke Mahale - Tanzania Greystroke Mahale - Tanzania Greystroke Mahale - Tanzania Greystroke Mahale - Tanzania Greystroke Mahale - Tanzania
Greystroke Mahale (Nomad Tanzania) ligt in het afgelegen westen van Tanzania in een baai van Lake Tanganyika. Er zijn geen wegen in Mahale en het is alleen bereikbaar met een klein vliegtuigje en een boottransfer. Een mooie vaart waar u onderweg kunt genieten van een koele bries, langs een dorpje vaart en uitziet op een bebost tot bergachtig decor.

Het luxe Greystroke Camp is gesitueerd op de strandachtige oever van het meer met op de achtergrond de prachtige Mahale Mountains. De 6 ruime luxe rieten chalets (banda’s) zijn gelegen op het strand, precies aan de rand van het bos en onder de schaduw van de bomen. De chalets zijn in een typische safari stijl ingericht en voorzien van een en-suite toilet/douche, muskietennet, een kleedkamer, een houten veranda met een zitje en een chill out deck op de bovenverdieping, beiden met uitzicht op het meer. De voorkant van de tent is open-fronted en kan gesloten worden middels zware gordijnen. De achterkant grenst aan het tropische bos zodat u met een beetje geluk de chimpansees al van dichtbij kunt horen en zien. Centraal op het strand gelegen is de grotere Banda waar u een comfortabele lounge, een kleine wildlife bibliotheek en de dineerruimte vindt. Even verderop aan het strand is een relaxte bar gecreëerd waar u met een drankje van een zonsondergang kunt genieten.

Dagelijks kunt u deelnemen aan een chimpansee tracking. Naast het opsporen van deze indrukwekkende dieren kunt u mooie begeleide wandelingen over de bospaden ondernemen, op zoek naar fel gekleurde vogels en vlinders, evenals andere apensoorten en kleine zoogdieren. Lake Tanganyika heeft een aangename temperatuur en biedt tijdens de warme zomermaanden een welkome verkoeling. Tijdens uw verblijf kunt u vrij gebruik maken van kajakken en zwemmen, echter is het omwille de veiligheid niet meer toegestaan het water vanaf het strand te betreden en kunt u alleen in het diepe gedeelte van het meer zwemmen. Andere activiteiten die optioneel worden aangeboden zijn boottochtjes en sundowners met de Dhow en vissen.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken) laundry service, chimpansee trekking, begeleide boswandelingen, bootsafari, bezoek lokaal dorpje (per boot), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: lake usage fee / optioneel fishing fee


info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose