info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Ubuntu Migration Camp (Asilia Africa)
Serengeti / migration camps
U$ 730 - 875 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Ubuntu Migration Camp - Serengeti Tanzania Ubuntu Migration Camp - Serengeti Tanzania Ubuntu Migration Camp - Serengeti Tanzania Ubuntu Migration Camp - Serengeti Tanzania Ubuntu Migration Camp - Serengeti Tanzania Ubuntu Migration Camp - Serengeti Tanzania Ubuntu Migration Camp - Serengeti Tanzania Ubuntu Migration Camp - Serengeti Tanzania
Ubuntu Migration Camp (Asilia Africa) is een kleinschalig migratie kamp gelegen in het Serengeti National Park. Het kamp verplaatst twee keer per jaar met de migratie mee en biedt spectaculaire game viewing mogelijkheden. Van mei t/m 16 juli wordt het kamp opgezet in het westen van de Serengeti in het Grumeti gebied. Van augustus t/m november wordt het kamp opgezet in het noorden richting de Mara Rivier tussen Kogatende en Loliondo. Perfect gelegen om de kuddes wildebeesten die de rivier oversteken te kunnen spotten.

Met slechts 8 luxe safari tenten heerst er een persoonlijke sfeer in het kamp en u kunt er een uitstekende service en vriendelijk personeel verwachten. Elke ruime canvas tent ligt op ongeveer 20 meter afstand van elkaar en is voorzien van een comfortabele inrichting, solar energie, koffie & thee faciliteiten, een ventilator en een en-suite toilet/bush douche uitgerust met badjassen en enkele toiletartikelen. Voor de tent ligt een grondzeil. Er staat een tafeltje met twee stoelen vanwaar u prachtig uitziet op de omgeving. Onder de safari tenten is één familietent met twee slaapgedeelten en-suite en een grote lounge in het midden.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit twee grote tenten welke dienst doen als een open lounge met bar en een open dineerruimte. Hier kunt u genieten van een drankje terwijl u ontspannen achterover leunend de vlakte observeert welke zich uitstrekt zo ver als de horizon reikt. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan dag en avond game drives. Het kamp beschikt over open én gesloten 4WD safari voertuigen, voorzien van stopcontacten om uw apparatuur op te laden en ingebouwde koelbox om de drankjes lekker koel te houden.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, bush picknicks, drankjes (exclusief geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives, wandelsafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, bush picknicks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend, middag of full day game drives, sundowners, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: luchtballon vlucht over de Serengeti
Olakira Migration Camp (Asilia Africa)
Serengeti / migration camps
U$ 960 - 1.260 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
OlakiraMigration Camp - Serengeti Tanzania OlakiraMigration Camp - Serengeti Tanzania OlakiraMigration Camp - Serengeti Tanzania OlakiraMigration Camp - Serengeti Tanzania OlakiraMigration Camp - Serengeti Tanzania OlakiraMigration Camp - Serengeti Tanzania
Olakira Migration Camp (Asilia Africa) is een luxe mobile camp dat twee keer per jaar wordt verplaatst, precies daar waar de migratie zich bevindt. Tussen december en april bevindt het kamp zich in het zuiden van de Serengeti/Ndutu regio. Tussen juni en november bevindt het kamp zich in het het noorden op een locatie 300 meter van de Mara Rivier. Perfecte locaties om de enorme kuddes wildebeesten en zebra’s te kunnen spotten.Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan ochtend en middag game drives in open 4WD

Olakira Migration Camp beschikt over 9 ruime safari tenten volledig ingericht en met een vleugje vintage stijl. De ramen en deuren van muskieten gaas houden de tent van binnen luchtig en bieden tevens een ononderbroken uitzicht op de omgeving. Het slaapgedeelte achterin de tent is voorzien van een kingsize bed (of twee aparte bedden) met een muskietennet, een schrijftafel en waterkan met glazen. De lounge vooraan in de tent is een ontspannen plek waar u heerlijk kunt turen over de vlakte vanaf een luie chaisse longue, ook staan er twee comfortabele stoelen met een bijzet tafeltje. Elke tent beschikt over een en-suite toilet bush/douche voorzien van badjassen en enkele toiletartikelen. Voor de tent ligt een grondzijl met daarop een klein zitje.

De tenten zijn uitgerust met bijzondere extra, namelijk de lounge vooraan de tent is volledig rondom bekleed met muskietengaas, zodat u ’s avonds vanuit uw chaisse longue naar een hemel vol sterren kunt staren. De ruimte dient ook als mogelijkheid tot uw eigen ‘starbed’. Wanneer u de staff verzoekt, zullen zij uw bed naar voren rollen zodat u onder de sterren kunt slapen.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, bush picknicks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend, middag of full day game drives, sundowners, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: luchtballon vlucht over de Serengeti
Kichakani Migration Camp (Sanctuary Retreats)
Serengeti / migration camps
U$ 830 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Kichakani Migration Camp - Serengeti Tanzania Kichakani Migration Camp - Serengeti Tanzania Kichakani Migration Camp - Serengeti Tanzania Kichakani Migration Camp - Serengeti Tanzania Kichakani Migration Camp - Serengeti Tanzania Kichakani Migration Camp - Serengeti Tanzania
Een verblijf in Kichakani Migration Camp (Sanctuary Retreats) betekent luxe kamperen in de bush in een 5 sterren verblijf en genieten op een sublieme locatie. De game drives worden in open 4WD met comfortabele stoelen ondernomen. De gidsen kennen het park op hun duimpje en hoewel de focus ligt op de migratie is er ook aandacht voor het opsporen van roofdieren en ander wild.

Het luxe mobile camp wordt drie keer per jaar verplaatst om u zo dicht mogelijk bij de migratie te brengen. Tussen december en april in het zuiden van de Serengeti, tussen juni en 15 juli in het centrale deel en vanaf augustus tot 15 november in het noordenoosten richting de Mara Rivier. Perfecte locaties om de enorme kuddes wildebeesten en zebra’s te kunnen spotten.

Kichakani Serengeti Camp bestaat uit slechts 10 grote gemeubileerde tenten met kingsize bedden, een en-suite toilet en bushdouche, een klamboe, thee & koffie faciliteiten en een kluisje om uw kostbare items in op te bergen. Een grote tent is centraal gesitueerd en doet dienst als lounge met verschillende zithoeken en als dineerruimte. De zijkanten van deze tent kunnen geheel geopend worden waardoor er een panoramisch uitzicht op de omgeving wordt geboden. Nog voor de duisternis valt wordt er een kampvuur aangestoken en kunt u genieten van een drankje onder de Afrikaanse sterrenhemel. En terwijl de belevenissen van de dag worden uitgewisseld, de gepassioneerde gidsen verhalen over hun wildlife encounters vertellen en de nachtelijke geluiden van de Serengeti ten gehore komen, wordt er een uitgebreid diner voor u bereid.

De game drives worden ondernomen in een open 4WD over de open vlaktes, graslanden en rotsachtige heuvels (kopjes) Sundowners worden op de weg terug naar de lodge ondernomen, een korte stop voor een drankje en een hapje, soms omringd door duizenden wildebeesten en zebra’s.

In januari en februari is er de mogelijkheid voor een (optioneel) bezoek aan het cheeta project. Kichikani Camp is dan in het zuiden gesitueerd in een unieke regio waar veel cheeta’s te vinden zijn.

Cheeta Research Project Het Serengeti Cheetah Project helpt de demografie van de 50-80 cheeta’s die in dit gebied leven te monitoren, een van de laatste overgebleven natuurlijke ecosystemen waar cheeta's in levensvatbare aantallen voorkomen. Sanctuary Kusini, gelegen in het Serengeti National Park, is een trotse supporter van dit project dat al meer dan 30 jaar bestaat. Kusini Camp ligt direct in het pad van de seizoensgebonden cheeta-beweging waardoor het ideaal is om dit iconische Afrikaanse dier te bestuderen.

Op aanvraag kunt u een speciale game drive ondernemen met het specifieke doel om cheeta’s te vinden en te identificeren. Eenmaal gespot, wordt u aangemoedigd om de cheeta te fotograferen en kopieën van de waarnemingsfoto's achter te laten die dan worden doorgegeven aan het onderzoeksteam. Vervolgens wordt waar mogelijk feedback aan u gegeven over welke cheeta's werden geobserveerd. Uw betrokkenheid bij het project biedt u een fascinerend inzicht in het leven van de cheeta en draagt bij aan het onderzoek dat nodig is om het leefgebied van deze geweldige kat te behouden

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, bush picknicks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend, middag of full day game drives in open 4WD, sundowners, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: bezoek cheeta project
Serengeti Safari Camp (Nomad Safaris)
Serengeti / migration camps
U$ 890 - 1.115 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Serengeti Safari Camp - Tanzania Serengeti Safari Camp - Tanzania Serengeti Safari Camp - Tanzania Serengeti Safari Camp - Tanzania Serengeti Safari Camp - Tanzania Serengeti Safari Camp - Tanzania
Het Serengeti Safari Camp (Nomad Safaris) is een mobiel kampement dat 4 tot 5 keer per jaar met de migratie meebeweegt in tegenstelling tot de meeste mobile Camps welke slechts 2 tot 3 keer per jaar verplaatsen. Het kampement staat geheel in het teken van de migratie, de locaties worden zeer zorgvuldig uitgekozen, weg van het massa toerisme en toch precies binnen het bereik van de migratie. Vanwege de onvoorspelbaarheid van de natuur en de weersomstandigheden is de exacte locatie van de migratie niet altijd op voorhand te bepalen. Daarom werkt Nomad Safaris met twee identieke kampen tegelijkertijd op twee verschillende locaties, binnen de migratie route. Mocht het ene kamp een verder bereik naar de migratie hebben dan kan men zich snel naar het andere kamp verplaatsen. Met name vanaf april tot juni is de migratie onvoorspelbaar en kunnen de kuddes zich snel verspreiden tussen de centrale en de westelijke Serengeti. Om de best mogelijke migratie ervaring te hebben is het in deze periode aan te bevelen om van beide kampementen gebruik te maken.

Serengeti Safari Camp bestaat uit slechts 6 grote safari tenten waaronder 1 familie tent met twee slaapvertrekken en een lounge. Het kampement behoort tot het topsegment maar omdat het een aantal keren per jaar wordt verplaatst is er om ecologische en logistieke redenen geen overbodige luxe te vinden en is de inrichting eenvoudig comfortabel gehouden. De service en maaltijden zijn van hoge kwaliteit en het niveau van de gidsen met vaak meer dan 20 jaar ervaring, behoren tot de beste gidsen van Tanzania.

Elke tent beschikt over een en-suite toilet/bushdouche met kleedruimte inclusief badjassen en enkele toilet artikelen. Aan elke zijde van de tent zijn er meerdere ramen van gaas waardoor er een luchtig gevoel wordt gecreëerd en u een prachtig uitzicht heeft op de omgeving. Daarnaast, tijdens de warmere uren zorgt een bries voor enige verkoeling in de tent. Bij veel wind of regen kunnen de gazen ramen uiteraard gesloten worden middels de rolgordijnen. De familie tent is geschikt voor 4 personen en bestaat uit 2 tenten die in het midden met elkaar verbonden zijn met een lounge.

Het kampement beschikt over een aparte grote open tent waar de algemene lounge met een kleine wildlife bibliotheek en een dineergelegenheid is opgezet. Het diner wordt gezamenlijk genuttigd aan een grote keurig gedekte tafel. Net voor het vallen van de duisternis wordt nabij de lounge een kampvuur aangestoken waar u met een aperitief en een snack de Afrikaanse sterrenhemel kunt bewonderen.

Er is geen mobiel bereik of netwerk ontvangst en ook geen elektriciteit, in de lounge is er wel een oplaadpunt voor uw camera of batterijen. In de avond wordt er gebruikt gemaakt van lampen opgeladen middels zonne-energie. Tijdens u verblijf neemt u deel aan game drives in een ruime 4WD met een groot verhoogd dak. De auto beschikt over comfortabele raamstoelen en voldoende sta ruimte. Een bush breakfast, bush picknick en sundowners zijn onderdeel van de ervaring.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, bush picknicks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend, middag of full day game drives in open 4WD, sundowners, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: bezoek cheeta project
Tingitana Migration Camp (met privé voertuig & chauffeur/gids)
Serengeti / migration camps
prijs op aanvraag
afhankelijk van de reisperiode
Tingitana Camp - Serengeti Tanzania Tingitana Camp - Serengeti Tanzania Tingitana Camp - Serengeti Tanzania Tingitana Camp - Serengeti Tanzania Tingitana Camp - Serengeti Tanzania Tingitana Camp - Serengeti Tanzania Tingitana Camp - Serengeti Tanzania Tingitana Camp - Serengeti Tanzania
Het Tingitana Migration Camp wordt in het noordelijke deel van de Serengeti opgezet van juli tot november en ligt op een fraaie locatie nabij de Mara Rivier welke de grens vormt tussen de Serengeti in Tanzania en de Maasai Mara in Kenia. Van december tot maart kunt u de migratie aanschouwen in de Ndutu regio.

De ruime sta-hoogte safari tenten zijn comfortabel ingericht en voorzien van een houten vloer, een tweepersoonsbed met een klamboe, een zithoek, waterkan met glazen, een en-suite toilet/ bush douche met enkele toiletartikelen en voor de tent een grondzijl met daarop een zitje. De game drives zijn met name gericht op het traceren van de migratie van duizenden wildebeesten en de daarbij horende roofdieren.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, packed lunch, met privé chauffeur/gids met eigen voertuig inclusief gebotteld water, crater tour en dag game drives met eigen voertuig en park entreegelden.

Exclusief: drankjes, extra activiteiten


info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose