info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Wandelsafari met de legendarische gids 'Leon Varley'
Hwange National Park / Sinamatella
U$ 1.020 p.p. / 3 nachten
afhankelijk van de reisperiode
Leon Varley wandelsafari's - Hwange Zimbabwe Leon Varley wandelsafari's - Hwange Zimbabwe Leon Varley wandelsafari's - Hwange Zimbabwe Leon Varley wandelsafari's - Hwange Zimbabwe Leon Varley wandelsafari's - Hwange Zimbabwe Leon Varley wandelsafari's - Hwange Zimbabwe Leon Varley wandelsafari's - Hwange Zimbabwe Leon Varley wandelsafari's - Hwange Zimbabwe
'Leon Varley' is één van Zimbabwe’s meest gerenommeerde gidsen gespecialiseerd in wandelsafari’s en met meer dan 35 jaar ervaring. Leon en zijn vrouw Mags Varley behoren nog tot de oude groep echte Rhodesiërs en runnen al vele jaren een mobile camp in Hwange en Chizarira gericht op avontuurlijke wandelsafari’s. Mags is zelf ook vaak in het kamp aanwezig en mengt zich graag met de gasten. Leon Varley kent het Hwange National Park als geen ander en schroomt niet om zeer dicht bij het wild te komen. Close encounters zijn niet zelden! Ondanks zijn al wat hoge leeftijd, zet hij met enthousiasme en passie een stevige pas erin.

De wandelsafari’s worden in een groep van maximaal 6 personen in dagdelen ondernomen - totaal 12 tot 15 kilometer per dag. Dat klinkt veel, maar met een goede gezondheid zijn ze prima vol te houden en kunnen na overleg aan uw conditie en wensen worden aangepast. Bovendien worden er tijdens het lopen voldoende pauzes ingelast en wordt er voor gekoelde drankjes gezorgd.

Tijdens de wandelsafari zal er naast Leon Varley, ook een tracker meegaan om te speuren naar wild en voetsporen om u zo dicht mogelijk maar op veilige afstand van het wild te brengen. In tegenstelling tot veel wandelsafari’s waarbij men een wandeling door de bush maakt en maar ziet wat men zoal tegenkomt, gaat men met Leon Varley ook echt actief op zoek naar het wild. Hiernaast kan hij interessant vertellen over allerlei aspecten van de natuur.

De nadruk ligt op de wandelsafari's die worden afgewisseld met korte game drives wanneer u naar een drop-off point wordt gebracht. Tussen de safari's door komt u terug in het kamp voor een uitgebreide lunch en heeft u voldoende tijd om u even terug te trekken en alle belevenissen op u in te laten werken. Een voltallige staf staat tot uw dienst en zorgt voor heerlijke uitgebreide maaltijden en gekoelde drankjes. Het zal u tijdens deze safari aan niets ontbreken. Deze vorm van ' semi luxe' kamperen biedt u alle mogelijkheden om de Sinamatella regio van het Hwange National Park optimaal te ervaren.

Omstreeks 15:00 uur, na een thee/koffie break rijdt u weer naar een drop-off point en vervolgt u de wandelsafari tot aan het einde van de middag. Na terugkomst kunt u van een warme douche genieten en worden er drankjes en snacks bij het kampvuur geserveerd waar de belevenissen van de dag worden uitgewisseld. Daarna kunt u genieten van een fantastisch en uitgebreid diner.

Tijdens uw verblijf overnacht u op een privé campsite in de Sinamatella regio, diep in het national park. De ruime safari tenten zijn stahoogte en voorzien van comfortabele bedden met linnengoed en en-suite toilet/bushdouche. Omdat er geen elektriciteit is zult u gebruik maken van de aanwezige olielampen en het kampvuur. (via een adapter kunt u wel uw camera batterijen opladen)

Meerdaagse wandelsafari Leon Varley:
4 nachten / 5 dagen - Hwange National Park      U$ 1.275 p.p.
3 nachten / 4 dagen - Hwange National Park      U$ 1.020 p.p.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), beperkt laundry service, wandelsafari’s onder begeleiding van Leon Varley en een tracker, zeer beperkt game drives naar een drop-off point.

Exclusief: park entreegelden
Wandelsafari van kamp naar kamp
Hwange National Park / Sinamatella
U$ 1.550 p.p. / 3 nachten
afhankelijk van reisperiode
Fly-camp - Hwange Zimbabwe Fly-camp - Hwange Zimbabwe Fly-camp - Hwange Zimbabwe Fly-camp - Hwange Zimbabwe
Deze luxe meerdaagse wandelsafari safari (4 dagen / 3 nachten) biedt gasten gelegenheid om de afgelegen noordelijke Sinamatella regio in het Hwange National Park  te verkennen. Deze hele noordelijke regio verschilt nogal met het centrale deel of het zuidelijk deel van Hwange. Hier is de natuur wat ruiger en ongerept, mooi en afwisselend met open vlaktes, rivierbeddingen, waterpoelen, heuvels, luchtige struiken en bossen. Het is een perfecte omgeving voor goede wandelsafari’s met een avontuurlijk karakter en de zogenaamde ‘close up encounters’.

De wandelsafari start vanuit het Hwange Bushcamp van waaruit men naar een FlyCamp wandelt op een andere locatie. Op de laatste dag wandelt men weer terug naar het Hwange Bushcamp. Bij aankomst in Hwange Bushcamp is er in de namiddag gelegenheid voor een game drive in open 4WD met sundowner, waarna men kan genieten van een al fresco culinair diner in het bushcamp.

De volgende ochtend heeft u een vroeg ontbijt om al vroeg te kunnen vertrekken. Gedurende de dag zult u ongeveer 10 – 15 km. in een gematigd tempo afleggen waarbij u alleen uw eigen rugzak en fotocamera hoeft te dragen (de overige bagage wordt vooruit getransporteerd naar het mobile camp). Tijdens de wandelsafari kunt u allerlei wild tegenkomen wordt er interessant verteld over de verschillende soorten vegetatie en de rol hiervan in het ecosysteem. Nadat men enkele uren heeft gewandeld wordt er ergens een siësta ingelast voor een smakelijke picknick in de schaduw nabij een waterpoel.

Na de lunch wordt de wandelsafari vervolgd totdat men in de namiddag arriveert bij het FlyCamp. Het FlyCamp bestaat uit 3m x 3m dome tenten met stahoogte en een en-suite toilet/bush douche, comfortabele veldbedden en luxe linnengoed. Het kamp beschikt over een geïmproviseerde keuken, een dineergelegenheid en een complete staff staat tot uw beschikking.

Op de laatste dag wandelt u ongeveer 5 km. terug naar het Hwange Bushcamp’ waar u rond het middaguur zult arriveren en kan genieten van een welverdiende lunch en een siësta. In de namiddag is er gelegenheid voor een korte game drive met aan het einde een sundowner en een drankje bij één van de waterpoelen waar geregeld allerlei wild komt drinken.

Wandelsafari 4 dagen / 3 nachten is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, wandelsafari’s, beperkt game drives in open 4WD, bagage transport van kamp naar kamp, professionele Engels sprekende gids.

Exclusief: park entreegelden
Wandelsafari met professionele privé gids & eigen voertuig
Gonarezhou National Park / Chipinda Pools
U$ 2.400 p.p. / 4 nachten
afhankelijk van reisperiode
Privé wandelsafari - Gonarezhou Zimbabwe Privé wandelsafari - Gonarezhou Zimbabwe Privé wandelsafari - Gonarezhou Zimbabwe Privé wandelsafari - Gonarezhou Zimbabwe Privé wandelsafari - Gonarezhou Zimbabwe Privé wandelsafari - Gonarezhou Zimbabwe Privé wandelsafari - Gonarezhou Zimbabwe Privé wandelsafari - Gonarezhou Zimbabwe
Gonarezhou National Park  is één van de minst bedorven parken, gelegen in een uithoek van het land en daarom zeer weinig bezocht door toerisme. Het ruige maar bijzonder mooie en afwisselende landschap met rivieren, rotsachtige oevers, mopane bossen, vele imposante baobab bomen, uitgestrekte vlaktes, lagunes en moerassen, het gebrek aan wegen, slechts één luxe accommodatie én de aanwezigheid van gezonde populaties wild maken dit een echte off the beaten track locatie. Hoewel vrij afgelegen en lastig te komen is Gonarezhou een unieke safari bestemming. Naast game drives in open 4WD leent het gebied, vanwege de onbegaanbaarheid, zich uitstekend voor boeiende wandelsafari’s. Omdat u zult arriveren vanuit Bulawayo of Harare, verliest u bijna een dag aan reistijd en bij aankomst wilt u misschien even relaxen.

Deze 4-daagse privé safari is geschikt voor de avontuurlijke reiziger die minder waarde hecht aan de luxe van de accommodatie, maar wel aan de kwaliteit van de safari en de privé gids. Het avontuurlijke karakter reflecteert terug in de accommodatie, maar ook in de safari’s begeleidt door twee ervaren professionele gidsen met elk een specifiek karakter, gevoel voor humor en een intense passie voor de natuur. De gids bepaalt niet alleen de kwaliteit maar ook de sfeer van een safari, even belangrijk want u trekt toch een aantal dagen met zo’n gids op. Bovendien zijn deze gidsen zijn al vele jaren operatief in Gonarezhou en beschikken over uitgebreide kennis van de flora en fauna van dit specifieke gebied. U zult niet alleen het grote wild van dichtbij zien, maar ook stilstaan bij allerlei andere facetten en kleine details van de bush. Deze gesprekken worden op een leuke en luchtige manier overgebracht zodat gasten er ook plezier in krijgen en leren over wat ze zien en tegenkomen. De gidsen zijn in het bezit van een wapen en radio/zendapparatuur.

De focus ligt tijdens deze meerdaagse safari op de privé wandelsafari´s (dus zonder andere gasten). Telkens rijdt u naar een drop-off point vanwaar u start met de wandeling. De duur van de wandeling is in overleg met u en zal een dagdeel of een hele dag in beslag nemen. De wandelingen worden in gematigd tempo ondernomen en voldoende pauzes zullen worden ingelast. De lunch kunt u in het kamp nuttigen of u kunt kiezen voor een picknick lunch onderweg. De wandelsafari is geheel privé en u bent hierdoor helemaal flexibel. Indien u liever een game drive onderneemt kan dit ook. Doordat u helemaal flexibel bent en niet gebonden aan tijd of aan een route, kunt u ook een bezoek brengen aan de nabijgelegen Chilojo Cliffs welke u van beneden af goed kunt fotograferen én van boven af, waarbij u panoramisch uitziet over het landschap.

Tijdens deze meerdaagse privé safari kunt u kiezen uit 2 typen accommodatie:

Camp Chipinda is een zeer eenvoudige accommodatie bestaande uit 4 tented chalets zijn staan op een betonnen platform en zijn elk ingericht met twee of drie eenpersoons houten bedden en een opbergkastje. De ramen en deur zijn van muskietengaas en kunnen aan de voorzijde geheel worden geopend. Achterin de tent bevindt zich een deur die leidt naar een klein gebouw waar zich een en-suite toilet/douche bevindt. In de schaduw onder de luifel van de tent is een klein terras met houten tafel en kampeerstoelen waar u in privé sfeer een maaltijd kunt nuttigen. Anders geniet u de maaltijden aan één grote tafel met het hele reisgezelschap en eventueel de gidsen als u dat leuk vindt. De smakelijke maaltijden worden bereidt met verse ingrediënten door een ervaren kok.

De tweede accommodatie type is een Mobile Tented Camp is een mobile camp bestaande uit come tenten van 2,5 x 2,5 m, voorzien van een matras en linnengoed. De bush douche/ toilet zijn voor gedeeld gebruik.

Meerdaagse privé safari 4 nachten / 5 dagen is inclusief: maaltijden & snacks, privé wandelsafari’s, privé game drives in open 4WD, flexibel en naar wens in te delen, keuze uit mobile tented camp of Camp Chipinda, professionele bewapende privé gids met eigen 4WD voertuig.

Exclusief: drankjes, park entreegelden
Mana Shoreline Walkingtrail
Mana Pools National Park / aan de rivier
U$ 1.700 p.p. / 3 nachten
afhankelijk van reisperiode
Shoreline Trail - Mana Pools Zimbabwe Shoreline Trail - Mana Pools Zimbabwe Shoreline Trail - Mana Pools Zimbabwe Shoreline Trail - Mana Pools Zimbabwe Shoreline Trail - Mana Pools Zimbabwe Shoreline Trail - Mana Pools Zimbabwe
Tijdens deze meerdaagse wandelsafari safari (4 dagen / 3 nachten) ligt de nadruk op werkelijk schitterende wandelingen door de mooiste gebieden van Mana Pools National Park Wie graag close encounters meemaakt, kan in Mana Pools zijn hart ophalen. Dit is bij uitstek dé locatie voor een onvervalste wandelsafari waarbij uw adrenaline ongetwijfeld zal stijgen. Tijdens de Mana Shoreline Walking Trail wandelt u in een rustig tempo van kamp naar kamp door het oever gebied van de Zambezi Rivier. Tijdens de wandelingen worden er wel voldoende pauzes ingelast om even te rusten. Uw bagage wordt vooruit getransporteerd zodat u tijdens het wandelen alleen belast bent met het dragen van uw eigen rugzak.

U overnacht in een luxe semi-luxe mobile tented camp op drie verschillende locaties langs de oever van de rivier. De tenten zijn 3m x 3m met sta-hoogte en voorzien van comfortabele bedden met linnengoed en een en-suite toilet/bushdouche met warm water. Het kamp beschikt over een geïmproviseerde keuken en dineergelegenheid. Een complete staff staat tot uw beschikking en doet er alles aan om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken – het zal u aan niets ontbreken. Na een licht ontbijt in het eerste kamp start de wandeling richting het volgende kamp. Na een paar uur wandelen wordt er een pauze ingelast voor een stevig bush ontbijt. Na het ontbijt wandelt u weer verder tot aan lunchtijd. Na de lunch en een siësta vervolgt u de wandeling. Er is een back up voertuig die uw bagage van kamp naar kampen zal brengen zodat u zelf alleen uw eigen rug/heup tasje draagt met uw dagelijkse benodigdheden zoals water, een energy snack en camera attributen.

Het back up voertuig wordt ook gebruikt wanneer u zou besluiten om niet verder te willen lopen, om wat voor reden dan ook. U wordt dan opgehaald en met het voertuig naar de volgende locatie gebracht, als het ware een game drive.

Bij aankomst in het volgende kamp wordt u verwelkomd met verkoelende drankjes. Na een verfrissende douche kunt u zich even terug trekken bij het kampvuur om alle belevingen van die dag tot u door te laten dringen terwijl er ondertussen voor u een uitgebreid diner wordt bereid. Elektriciteit is niet aanwezig dus maakt u gebruik van paraffine lampen en het sfeervolle kampvuur. Het dineren bij kaarslicht onder de Afrikaanse sterrenhemel. Na een enerverende dag en een heerlijk diner zult u gegarandeerd voldaan uw bed opzoeken en al luisterend naar de geluiden van de Afrikaanse bush, spoedig in een diepe slaap vallen.

Mana Shoreline Walking Trail 4 dagen / 3 nachten:
november t/m mei      U$ 1.330 p.p.
juni t/m oktober          U$ 1.700 p.p.

Wandelsafari 4 dagen / 3 nachten is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), beperkt laundry service, wandelsafari door het oevergebied en langs de rivier, professionele Engels sprekende gids.

Exclusief: park entreegelden
Chitake trail
Mana Pools National Park / centraal - midden Chitake Springs
U$ 1.700 per 3 nachten
afhankelijk van reisperiode
Chitake trail - Mana Pools Zimbabwe Chitake trail - Mana Pools Zimbabwe Chitake trail - Mana Pools Zimbabwe Chitake trail - Mana Pools Zimbabwe Chitake trail - Mana Pools Zimbabwe
Tijdens deze meerdaagse wandelsafari safari (4 dagen / 3 nachten) ligt de nadruk op werkelijk schitterende wandelingen door de mooiste gebieden van Mana Pools National Park Wie graag close encounters meemaakt, kan in Mana Pools zijn hart ophalen. Dit is bij uitstek dé locatie voor een onvervalste wandelsafari waarbij uw adrenaline ongetwijfeld zal stijgen.

De Chitake Trails bevinden zich landinwaarts, midden in het national park. Hier wandelt u door een ruig gebied en via diverse waterpoelen en rivierbeddingen geleidelijk stroomafwaarts naar de Chitake Rivier welke zich verenigd met de Ruckomechi Rivier en uiteindelijk uitmondt in de Zambezi Rivier. Bij de Chitake Trail keert u telkens weer terug in hetzelfde luxe semi-luxe mobile tented camp gelegen in het hart van het national park.

Chitake Springs is onderdeel van een ondergrondse waterbron welke bij de Chitake Springs omhoog komt en de Chitake Rivier seizoensgebonden van water voorziet . Anders is een licht heuvelachtig ruig gebied met droge rivierbeddingen, stijle hellingen. Wanneer het water steeds schaarser wordt in het droge seizoen vormen de Chitake Springs een laatste waterbron en is van grote aantrekkingskracht op allerlei wild. Naarmate het droge seizoen vordert nemen de concentraties wild toe, gevolgd door roofdieren zoals de leeuw, hyena, wilde hond, slangen en roofvogels die zich aan een heerlijk maaltje tegoed willen doen, spectaculaire encounters zijn niet zelden. De close encounters in dit gebied kunnen behoorlijk adrenaline verhogend zijn en daardoor is het voor ieders veiligheid een goede conditie, flexibiliteit en een ‘niet paniekerig’ instelling is een pré.

Tijdens de Chitake Trail is het ook mogelijk om een hele dag op pad te gaan maar dat wordt pas ter plaatse met u overlegd en is uiteindelijk aan de gids om te besluiten. Het hangt o.a. af van uw interesse, conditie, welke route, temperatuur en waar het wild zich op dat moment bevindt. (vanwege de temperatuur zijn de wandelingen in september/oktober/november wat meer gematigd)

Er zijn maximaal 4 tenten van 3m x 3m met sta-hoogte en voorzien van comfortabele bedden met linnengoed en een en-suite toilet/bushdouche met warm water. Het kamp beschikt over een geïmproviseerde keuken en dineergelegenheid. Een complete staff staat tot uw beschikking en doet er alles aan om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Chitake Walking Trail 4 dagen / 3 nachten:
november t/m mei      U$ 1.330 p.p.
juni t/m oktober          U$ 1.700 p.p.

Wandelsafari 4 dagen / 3 nachten is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), beperkt laundry service, wandelsafari door het oevergebied en langs de rivier, professionele Engels sprekende gids.

Exclusief: park entreegelden
Wandelsafari met de legendarische gids 'Leon Varley'
Chizarira National Park
U$ 1.530 per 4 nachten
afhankelijk van reisperiode
Wandelsafari Leon Varley - Chizarira Zimbabwe Wandelsafari Leon Varley - Chizarira Zimbabwe Wandelsafari Leon Varley - Chizarira Zimbabwe Wandelsafari Leon Varley - Chizarira Zimbabwe Wandelsafari Leon Varley - Chizarira Zimbabwe Wandelsafari Leon Varley - Chizarira Zimbabwe Wandelsafari Leon Varley - Chizarira Zimbabwe Wandelsafari Leon Varley - Chizarira Zimbabwe
'Leon Varley' is één van Zimbabwe’s meest gerenommeerde gidsen gespecialiseerd in wandelsafari’s en met meer dan 35 jaar ervaring. Leon en zijn vrouw Mags Varley behoren nog tot de oude groep echte Rhodesiërs en runnen al vele jaren een mobile camp in Hwange en Chizarira gericht op avontuurlijke wandelsafari’s. Het door Leon Varley zeer geliefde Chizarira National Park is een locatie voor de avontuurlijke en ervaren Afrikaganger, een echte off the beaten track locatie.

Als één van de weinige gidsen kent hij Chizarira als geen ander en schroomt niet om zeer dicht bij het wild te komen. Close encounters zijn niet zelden! Ondanks zijn al wat hoge leeftijd, zet hij met enthousiasme en passie een stevige pas erin.

Chizarira is ruig en bergachtig, afgewisseld met uitgestrekte open vlaktes en plateaus. Doordat hier bijna geen toerisme komt is Chizarira echt nog volledig ongerept. Er zijn bevinden zich geen accommodaties en er zijn geen verharde wegen. De wandelingen gaan dwars door droge rivierbeddingen, door uitgesleten kloven en laten u genieten van panoramische vergezichten. Vanwege het bergachtige terrein is een beetje goede conditie wel vereist. De wandelsafari’s in Chizarira worden veelal privé met leon Varley ondernomen, er zijn meestal geen andere reizigers die dit gebied bezoeken. In tegenstelling tot veel wandelsafari’s waarbij men een wandeling door de bush maakt en maar ziet wat men zoal tegenkomt, gaat men met Leon Varley ook echt actief op zoek naar het wild. Hiernaast kan hij interessant vertellen over allerlei aspecten van de natuur. Tijdens de wandelsafari’s kunt u mogelijk op zeer dichte afstand bij het wild komen, doch op een veilige afstand want het wild is hier ook echt wild. Het wild hier is niet gewend aan toerisme en wordt bedreigd door stropers.

Wandelsafari Leon Varley - Chizarira Zimbabwe Wandelsafari Leon Varley - Chizarira Zimbabwe Wandelsafari Leon Varley - Chizarira Zimbabwe Wandelsafari Leon Varley - Chizarira Zimbabwe

De nadruk ligt op de wandelsafari's die worden afgewisseld met korte game drives wanneer u naar een drop-off point wordt gebracht. Tussen de safari's door komt u terug in het kamp voor een uitgebreide lunch of kunt u genieten van een picnic lunch onderweg. Een voltallige staf staat tot uw dienst en zorgt voor heerlijke uitgebreide maaltijden en gekoelde drankjes. Het zal u tijdens deze safari aan niets ontbreken. Deze vorm van ' semi luxe' kamperen biedt een unieke mogelijkheid om Chizarira optimaal te ervaren.

Tijdens uw verblijf overnacht u op een privé campsite diep in het national park. De ruime safari tenten zijn stahoogte en voorzien van comfortabele bedden met linnengoed en en-suite toilet/bushdouche. Omdat er geen elektriciteit is zult u gebruik maken van de aanwezige olielampen en het kampvuur. (via een adapter kunt u wel uw camera batterijen opladen)

Meerdaagse wandelsafari Leon Varley:
minmaal 4 nachten / 5 dagen - Chizarira National Park      U$ 1.530 p.p.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), beperkt laundry service, wandelsafari’s onder begeleiding van Leon Varley en een tracker, zeer beperkt game drives naar een drop-off point.

Exclusief: park entreegelden


info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose