info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Chilo Gorge Lodge
Gonarezhou National Park
U$ 525 - 665 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Chilo Gorge Gonarezhou - Zimbabwe Chilo Gorge Gonarezhou - Zimbabwe Chilo Gorge Gonarezhou - Zimbabwe Chilo Gorge Gonarezhou - Zimbabwe
Chilo Gorge Gonarezhou - Zimbabwe Chilo Gorge Gonarezhou - Zimbabwe Chilo Gorge Gonarezhou - Zimbabwe Chilo Gorge Gonarezhou - Zimbabwe
Chilo Gorge Lodge is prachtig gelegen op een hoge rotswand langs de oever van de Save Rivier. De houten lodges hebben een rieten dak en zijn elk elegant ingericht, voorzien van een een kingsize hemelbed met een klamboe of twee eenpersoonsbedden, luxe linnengoed, een zithoek, thee & koffie faciliteiten, een minibar en een en-suite toilet/douche. Aan de achterzijde van de chalet bevindt zich een privé balkon met een zitje biedt dat een prachtig uitzicht biedt op de Save Rivier.

De centrale lodge is een rustige en prettige plek om te ontspannen. Het grote houten dek en uitkijkplatform bieden een adembenemend uitzicht en zijn een ideale plek voor de gasten om de omgeving in zich op te kunnen nemen. De lodge beschikt over een zwembad met ligstoelen waar u tussen de safari’s door kunt relaxen. In de avonduren wordt er een vuurkorf aangestoken en kunnen gasten genieten van een kleine snack en een drankje, een moment dat er vaak de verhalen en ervaringen van de dag worden uitgewisseld.

U kunt een korte begeleide wandeling ondernemen naar de Chivilila Falls of u kunt een bezoek brengen aan een Mahenye Village, een traditioneel dorpje van de lokale Shangaan bevolking. Activiteiten die worden aangeboden zijn game drives in open 4WD en wandelsafari’s. Een bezoek aan de bekende Chilojo Cliffs neemt de hele dag in beslag. Er gaat dan een packed lunch mee voor een picknick onderweg. Een andere optie is om uw verblijf in de lodge af te wisselen met het bushcamp dat op veel korte afstand ligt van de Chilojo Cliffs en midden in het park.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, game drives in open 4WD, wandelsafari’s, wandeling naar Chivilila Falls, bezoek aan Chilojo Cliffs, bezoek aan lokaal dorpje, professionele Engels sprekende gids park entreegelden.
Chilo Bushcamp (in combinatie met Chilo Gorge Lodge)
Gonarezhou National Park
U$ 665 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Chilo Bushcamp Gonarezhou - Zimbabwe Chilo BushcampGonarezhou - Zimbabwe Chilo BushcampGonarezhou - Zimbabwe Chilo Bushcamp Gonarezhou - Zimbabwe
Het Chilo Bushcamp is onderdeel van Chilo Gorge Lodge en ligt veel dieper in het park op ongeveer 3 - 4 uur rijden. Gasten die minimaal 3 nachten in de lodge verblijven hebben de mogelijkheid hun verblijf af te wisselen met één of meerdere nachten in het luxe mobile tented bushcamp. Het kamp opgezet langs de Runde Rivier van waaruit wandelsafari’s en game drives kunnen worden ondernomen dwars door een ongerepte bush waar geen wegen of paden te vinden zijn. Het kamp ligt nabij de bekende Chilojo Cliffs en wordt telkens naar een andere locatie verplaatst, afhankelijk van het seizoen en waar het wild zich bevindt.

Chilo Bushcamp bestaat uit slechts 4 luxe sta-hoogte tenten voorzien van comfortabele bedden en luxe linnengoed, een nachtkastje, privé zitje voor de tent en een en-suite toilet/bushdouche.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bezoek aan Chilojo Cliffs, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Camp Chipinda (met professionele privé gids en eigen voertuig)
Gonarezhou National Park
U$ 360 - 410 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Camp Chipinda Gonarezhou - Zimbabwe Camp Chipinda Gonarezhou - Zimbabwe Camp Chipinda Gonarezhou - Zimbabwe Camp Chipinda Gonarezhou - Zimbabwe Camp Chipinda Gonarezhou - Zimbabwe Camp Chipinda Gonarezhou - Zimbabwe Camp Chipinda Gonarezhou - Zimbabwe Camp Chipinda Gonarezhou - Zimbabwe
Camp Chipinda is geschikt voor de avontuurlijke reiziger die minder waarde hecht aan de luxe van de accommodatie, maar wel veel waarde hecht aan de kwaliteit van een privé safari en de privé gids.

Voor families met kinderen én voor hen die een bijzondere privé safari zoeken in Gonarezhou, is deze safari een echte aanrader.
Niet zomaar een safari, maar een persoonlijke bush beleving volledig gericht op uw wensen begeleidt door twee zeer bijzondere karakters als uw privé gids en uw hosts. De accommodatie en de safari staat niet in het teken van luxe, maar wel in het teken van gezelligheid, een ontspannen sfeer, persoonlijke verhalen, interessante en leuke weetjes over de natuur en het wild en natuurlijk geweldige wildlife momenten.

Het zijn twee ervaren professionele gidsen met een bijzonder karakter en intense passie voor de natuur. Ze beschikken over een uitgebreide en specifieke kennis van de flora en fauna van Gonarezhou en zijn in het bezit van een wapen en radio/zendapparatuur. In zijn jongere jaren is Ray leraar van beroep geweest en net als Sam is hij vader van twee kinderen. Sam en Ray hebben enorm veel plezier in het omgaan met kinderen. Ze zullen enthousiast vertellen over allerlei aspecten van de natuur, waarbij vooral Sam als oud leraar graag het voortouw neemt. Ze nemen de kinderen mee op een bushwalk over open terrein en in nabijheid van het safari voertuig, waarbij er op afstand aandacht wordt geschonken aan kleiner wild, pootafdrukken identificeren aan de hand van invul formulieren speciaal voor de kinderen of olifanten poep/keutels/mierenhopen of dierenbotten bestuderen. Ook in de avond en bij het kampvuur worden er graag verhalen verteld of het sterrenstelsel uitgelegd. Deze gesprekken worden op een leuke en luchtige manier overgebracht zodat gasten er ook plezier in krijgen en leren over wat ze zien. U zult niet alleen het grote wild van dichtbij zien, maar ook stilstaan bij allerlei andere facetten van de bush.

Omdat dit een privé safari betreft bent u niet gebonden aan enig programma, zijn de activiteiten flexibel en naar wens in te delen. Elke dag wordt er met u overlegd welk gebied in Gonarezhou u zou willen verkennen en of u de lunch onderweg als picknick of bij uw accommodatie wenst te nuttigen. Tijdens de game drives maakt u gebruik van een open 4WD, welke bij hete temperaturen kan worden voorzien van een dakje ten behoeve van de schaduw. Zo kunt u één volle dag game drive uit trekken om de Chilojo Cliffs te bezoeken, welke u van beneden af goed kunt fotograferen. U heeft de unieke mogelijkheid om ook de Chilojo Cliffs van boven af te zien, waarbij u panoramisch uitziet over het landschap. De meeste toeristen krijgen deze gelegenheid niet. .

De game drives kunnen worden afgewisseld met wandelsafari’s. Dat betekent dat u kunt rijden en onderweg op elk gewenst moment kunt uitstappen om een wandelsafari te ondernemen. De duur van de wandelsafari is aan u om te bepalen, de safari’s zijn geheel flexibel. De wandelsafari’s zijn toegestaan vanaf 16 jaar.

Het Camp Chipinda is een eenvoudige accommodatie bestaande uit 4 tented chalets welke staan op een betonnen platform. Elke tent is ingericht met twee of drie eenpersoons houten bedden en een rieten opbergkastje. De ramen en deur zijn van muskietengaas en kunnen aan de voorzijde geheel worden geopend. Achterin de tent bevindt zich een deur welke leidt naar een klein gebouw aan de achterzijde waar zich een en-suite toilet/douche bevindt. In de schaduw onder de luifel van de tent is een klein terras met een houten eettafel en kampeerstoelen waar u in privé sfeer een maaltijd nuttigt. Anders geniet u de maaltijden gezamelijk aan één grote tafel met het hele reisgezelschap en eventueel de gidsen als u dat leuk vindt. De smakelijke maaltijden worden bereidt door een zeer ervaren kok met verse ingrediënten.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, privé safari´s met professionele bewapende privé gids met eigen 4WD voertuig, keuze uit: privé game drives in open 4WD, full day privé game drives met picknick lunch, privé sundowners en privé wandelsafari's.

Exclusief: drankjes en park entreegelden.


info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose