info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Namiri Plains Camp (Asilia Africa)
Serengeti / centraal
U$ 660 - 1.560 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Namiri Plains Camp - Serengeti Tanzania Namiri Plains Camp - Serengeti Tanzania Namiri Plains Camp - Serengeti Tanzania Namiri Plains Camp - Serengeti Tanzania Namiri Plains Camp - Serengeti Tanzania Namiri Plains Camp - Serengeti Tanzania Namiri Plains Camp - Serengeti Tanzania Namiri Plains Camp - Serengeti Tanzania
Het Namiri Plains Camp (Asilia Africa) kamp is gecreëerd voor de echte safari liefhebbers, op zoek naar comfort en exclusiviteit in de Serengeti. Het kampement is gelegen aan een waterkanaal dat gevuld wordt door de ondergrondse Ngare Nanyuki Rivier. De rijkelijke vegetatie in dit gebied trekt het hele jaar door allerlei wild uit de omgeving. De migratie passeert de Namiri Plains van oktober tot mei en ontketent een spectaculaire golf van roofdier waarnemingen in de maanden december en januari, wanneer roofdieren zich te goed doen aan de passerende kuddes gnoes en zebra’s.

Het exclusieve Namiri Plains Camp bestaat uit slechts 8 ruime tented suites gelegen op ruime afstand van elkaar om het gevoel van privacy te behouden. Elke tented suite is volledig gemeubileerd en beschikt over grote met gaas beklede ramen voor een 360º panoramisch uitzicht op de vlakte, een kleine zithoek, een veiligheidskluisje voor uw waardevolle spullen, een goed gevulde minibar, een ventilator, grote zitzakken om overdag te luieren voor uw tent en een luxe en-suite badkamer met toilet, een bad, binnen en buiten douche, badjassen en enkele toiletartikelen.

Verken de Namiri Plains tijdens een boeiende game drive. Of geniet van de zonsopgang met een ontbijt picknick op een hoge rots of een sundowner drankje op de top van een heuvel kijken naar de zonsondergang. Het kamp beschikt over open én gesloten 4WD safari voertuigen, voorzien van stopcontacten om uw apparatuur op te laden en ingebouwde koelbox om de drankjes lekker koel te houden. De wandelsafari’s zullen weer een hele andere dimensie geven aan uw wildlife ervaring.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, bush picknicks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend, middag of full day game drives, sundowners, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Kubu Kubu Lodge (met privé voertuig & chauffeur/gids)
Serengeti / centraal
prijs op aanvraag
afhankelijk van de reisperiode
Kubu Kubu Lodge - Serengeti Tanzania Kubu Kubu Lodge - Serengeti Tanzania Kubu Kubu Lodge - Serengeti Tanzania Kubu Kubu Lodge - Serengeti Tanzania Kubu Kubu Lodge - Serengeti Tanzania Kubu Kubu Lodge - Serengeti Tanzania Kubu Kubu Lodge - Serengeti Tanzania Kubu Kubu Lodge - Serengeti Tanzania
De Kubu Kubu Lodge is centraal gelegen in de Serengeti, nabij de Seronera airstrip of op ongeveer 2 uur rijden vanaf de entree. Het tented camp is ruim van opzet en beschikt over 25 tented chalets gebouwd op een verhoogd platform tegen een heuvel met een panoramisch uitzicht over het uitgestrekte landschap. De centrale lounge is open-fronted en heeft een uitkijkdek met een geweldig uitzicht. Binnen bevindt zich een ruime sfeervolle lounge met verschillende zithoeken, wifi ontvangst en een kleine wildlife bibliotheek, een restaurant en een bar. Iets lager gelegen bevindt zich een terras waar men een frisse plons kan nemen in het zwembad. Voor de liefhebbers zijn er zonnebedden en parasols aanwezig.

De rieten daken houden de tented suites enigszins koel terwijl de ramen en deuren van gaas zorgen dat het binnen luchtig blijft. De suites zijn onderverdeeld in twin bedden of een tweepersoonsbed met een muskietennet, elk voorzien van houten meubilair, een zithoek, een veiligheidskluisje, elektriciteit, een en/suite toilet douche voorzien van een haardroger en een aparte buiten douche en een privé veranda met vrij uitzicht. Indien u wenst kunt u gebruik maken van roomservice en genieten van een maaltijd in privé sfeer op uw veranda. Voor families zijn er twee familiesuites beschikbaar. Overdag zult u game drives ondernemen met uw eigen privé chauffeur/gids. Optioneel kunt u een ontbijt in de bush of een sundowner met drankjes arrangeren – bij reservering vermelden.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, packed lunch, met privé chauffeur/gids met eigen voertuig inclusief gebotteld water, crater tour en dag game drives met eigen voertuig en park entreegelden.

Exclusief: drankjes, extra activiteiten
Mbuzi Mawe Camp (met privé voertuig & chauffeur/gids)
Serengeti / centraal
prijs op aanvraag
afhankelijk van de reisperiode
Mbuzi Mawe Camp - Serengeti Tanzania Mbuzi Mawe Camp - Serengeti Tanzania Mbuzi Mawe Camp - Serengeti Tanzania Mbuzi Mawe Camp - Serengeti Tanzania Mbuzi Mawe Camp - Serengeti Tanzania Mbuzi Mawe Camp - Serengeti Tanzania Mbuzi Mawe Camp - Serengeti Tanzania
De Mbuzi Mawe Camp (Serena Hotels) is gelegen in een landschap van heuvels met granieten kopjes, in het noordoostelijk deel van Serengeti. Het tented beschikt over 16 tented chalets op een stenen platform welke door middel van een stenen looppad verbonden zijn met de centrale tent. Elk tented chalet is gemeubileerd en voorzien van queen size bedden met een muskietennet, een zithoek, een kaptafel, wifi ontvangst, een en-suite toilet/douche met dubbele was bassin en een privé veranda met zitje en een ligbed om heerlijk te relaxen.

Het restaurant heeft een uitnodigende sfeer, en bevindt zich in de centrale tent, waar eveneens een lounge en een (cocktail)bar zijn te vinden. Buiten is een terras waar men kan dineren of ontbijten met uitzicht op de omgeving. Optioneel kunt u een bush diner of een bush ontbijt laten arrangeren, er wordt dan ergens in de bush speciaal voor u een mooi tafeltje voor u gedekt. Andere aangeboden optionele activiteiten omvatten een sundowner of een ballon vlucht. Bij reservering vermelden.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, packed lunch, met privé chauffeur/gids met eigen voertuig inclusief gebotteld water, crater tour en dag game drives met eigen voertuig en park entreegelden.

Exclusief: drankjes, extra activiteiten
Kati Kati Camp (met privé voertuig & chauffeur/gids)
Serengeti / centraal
prijs op aanvraag
afhankelijk van de reisperiode
Kati Kati Camp - Serengeti Tanzania Kati Kati Camp - Serengeti Tanzania Kati Kati Camp - Serengeti Tanzania Kati Kati Camp - Serengeti Tanzania Kati Kati Camp - Serengeti Tanzania Kati Kati Camp - Serengeti Tanzania Kati Kati Camp - Serengeti Tanzania Kati Kati Camp - Serengeti Tanzania
De Kati Kati Campis centraal gelegen in het Seronera gebied in de Serengeti, op ongeveer 2 uur rijden vanaf de entree. Het kamp ligt in een gebied waar het hele jaar door wild te vinden is en vooral is het een locatie waar de cheeta nogal eens gespot wordt. Kati Kati Tented Camp is een eenvoudig doch comfortabel kamp waar het u aan niets zal ontbreken. Slechts 10 tenten zijn semi permanent opgezet, na elk seizoen worden de tenten weer afgebroken. De grote tenten zij aan beide zijden voorzien van een aantal grote gazen ramen waardoor het een luchtig gevoel geeft en voor enige verkoeling zorgt tijdens de warmere periodes. Elke tent is voorzien van een en-suite toilet/wastafel en een douche. Op gezette tijden beschikt u over elektriciteit via zonne-energie en kunt u uw camera batterijen opladen.

Op enige afstand van de tenten zij twee grote, deels open tenten te vinden. Eén tent doet dienst als een loungeruimte waar enkele wildlife boeken te vinden zijn en waar u kunt relaxen in de schaduw onder het genot van een koel drankje, de andere tent doet dienst als dineerruimte.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, packed lunch, met privé chauffeur/gids met eigen voertuig inclusief gebotteld water, crater tour en dag game drives met eigen voertuig en park entreegelden.

Exclusief: drankjes, extra activiteiten


info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose