info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Saadani National Park

Safari Tanzania

Luxe en budget maatwerkreizen, familiereizen en fly-in safari's

safari Saadani Tanzania


Where the Bush meets the Beach
Saadani National Park is het enige national park in oost Afrika dat grenst aan de Indische Oceaan en dat alle ingrediënten bezit voor een boeiende safari en een tropische strandvakantie tegelijk. In het Saadani National Park kent slechts één luxe accommodatie, de Saadani Safari Lodge, gesitueerd in een kleine baai precies tegenover Zanzibar.

Saadani National Park heeft een oppervlakte van 1.100 vierkante kilometer waar een bijzondere mix van boslandschap, tropisch woud, open grasland en mangroven groeit afgewisseld met een onafgebroken onaangetast strand wat reikt tot aan de horizon. Hoewel er vergeleken met de meer bekende parken in Tanzania minder wild in aantal leeft, zult u groot wild als giraffen, wildebeesten, sabel antilopen, olifanten, leeuwen, kudu's en buffels voldoende tegenkomen. Saadani National Park biedt verschillende safari mogelijkheden en activiteiten als wandelsafari’s, game drives, een bootcruise over de Wami Rivier, een village tour of een boottocht naar een dichtstbijzijnde zandbank waar u zult gaan picknicken en kunt snorkelen.

De Wami Rivier bevolkt door nijlpaarden en krokodillen en stroomt als een ader dwars door het park om haar reis te eindigen in de Indische Oceaan. Het brakke water zorgt voor een mangrove bos bij de riviermonding en wordt bezocht door olifanten en is tevens een favoriete plek van flamingo's en pelikanen. Het water is zeer rijk aan plankton en trekt veel vis, schaal en schelpdieren, bij de zandbanken kunnen soms schildpadden en dolfijnen worden gezien.


Bereikbaarheid en route
Het Saadani National Park is te bereiken per 4WD, een vier uur durende rit vanuit Dar Es Salaam. Per vliegtuig is het een 30 minuten durende vlucht vanuit Dar Es Salaam of 15 minuten vanuit Zanzibar. Of u kunt per 4WD, één uur durende rit naar Bagamoyo waarna u overstapt op een boottransfer over de oceaan van ongeveer anderhalf uur naar Saadani.


Doe inspiratie op met onze reissuggesties Tanzania 

Voor advies of als u gewoon wat meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op tel. (0)20 6103593 of mail naar info@zimbasafaris.com

Saadani safari Tanzania
Saadani safari Tanzania
Saadani safari Tanzania
Saadani safari Tanzania
Saadani safari Tanzania
Saadani safari Tanzania
Saadani safari Tanzania
WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose