info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Mumbo Island

Safari Malawi

Luxe en budget maatwerkreizen, familiereizen en strandvakanties

Mumbo Island Lake Malawi


Mumbo Island
Lake Malawi met haar mooie stranden, kleine baaitjes en eilandjes is een voortreffelijke bestemming voor water en zonaanbidders. Het kristalheldere meer herbergt honderden tropische gekleurde vissoorten waarvan een aantal zeer bijzonder zijn omdat ze alleen in Lake Malawi voorkomen. Vanuit de meeste accommodaties worden duik en snorkel excursies aangeboden, maar wanneer het uw passie is dan is een verblijf op Mumbo Island een échte aanrader.

Het eiland is te bereiken met een één uur durende boottransfer vanuit Cape MacLear. Mumbo Island is een groen en rotsachtig eiland van ongeveer 1 kilometer in doorsnee. Het is nog nooit bevolkt geweest en men streeft er dan ook naar om het eiland in dezelfde ongerepte en natuurlijke staat te behouden. Er is slechts één kamp gesitueerd, bestaande uit 6 sfeervolle tented chalets welke voldoet aan alle principes van eco-architectuur.

Anders dan de andere eilanden in Lake Malawi kent Mumbo Island een populatie kleinere diersoorten die gedurende de eeuwen heen tijdens de droge periodes naar het eiland zijn overgestoken. Het eiland is noemenswaardig wat betreft de vogel en reptielen populatie en grote water monitors. Ook kunt u de Kaapse otter tegenkomen welke opmerkelijk genoeg niet schuw is voor mensen en regelmatig gasten vergezeld tijdens het zwemmen of snorkelen. Naast watersporten kunt u veilig en op eigen gelegenheid wandelen door één van de vijf gemarkeerde walking trails te volgen.


Doe inspiratie op met onze reissuggesties Malawi of browse door alle camps en lodges in het overzicht accommodaties noord Lake Malawi en het overzicht accommodaties zuid Lake Malawi

Voor advies of als u gewoon wat meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op tel. (0)20 6103593 of mail naar info@zimbasafaris.com

Mumbo Island - Lake Malawi
Mumbo Island - Lake Malawi
Mumbo Island - Lake Malawi
Mumbo Island - Lake Malawi
Mumbo Island - Lake Malawi
Mumbo Island - Lake Malawi
Mumbo Island - Lake Malawi
Mumbo Island - Lake Malawi
Mumbo Island - Lake Malawi
WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose